Zapraszam na troszke sportu :
Mixed Martial Arts - mieszane sztuki walki
Dosłownie parę zdjęć z ostatnich Warszawskich zawodów MMA
1
2
3
4
5
6
pozdro
Wersja do druku
Zapraszam na troszke sportu :
Mixed Martial Arts - mieszane sztuki walki
Dosłownie parę zdjęć z ostatnich Warszawskich zawodów MMA
1
2
3
4
5
6
pozdro
pierwsze dwa niezłe
4-te zdjęcie podoba mi się. 2gie też fajne (ten pot na ramieniu ;) )(pomijam sensowność takiego "sportu" - nigdy tego nie rozumiałam i pewnie nie zrozumiem (a swoją drogą, to nawet nie chcę):roll:
ee no sport jak każdy inny :) nie można go oceniać na podstawie tych paru zdjęć. Ale dzięki za kommentarz.
Pozdro
Ok, nazywaj to sobie sportem. Wg mnie jest to "sport".Czym innym jest rzucanie piłki do kosza, wkopywanie jej do bramki, podnoszenie ciężarów. Ale dostawanie kasy na dawanie komuś w mordę? Nie chcę prowadzić polemiki na temat definicji sportu. I uściślę może - boks, to też dla mnie nie sport.Cytat:
Zamieszczone przez antonjo
Jednakże wracając do Twoich zdjęć - 4te zdjęcie podoba mi się dlatego, że pokazuje o co tak naprawdę chodzi w tym "sporcie" - krew i pokonanie/poniżenie (w dosłownym tego słowa znaczeniu) przeciwnika. Jak lubią się tłuc, to proszę bardzo, ale to nie dla mnie (ble).
Sport czy nie, nieistotne. W kazdym razie fotki dobre bo pokazuja dynamike. Widac ze cos tam sie dzieje.
Ok to teraz coś z innej beczki :)
Jeszcze jedno zdjecie z dworca centralnego w Warszawie
pozdrawiam
Świetne !
razem z tymi kilkoma poprzednimi z metra - mam wrażenie, że przymykam powieki i widzę takie obrazy z pamięci - choć nie tak wyraźnie, nie tak ostro. Fajny klimat.
Też tak uważam! Natomiast te sportowe kompletnie do mnie nie przemawiają :cry:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
O tak z tej beczki bym się napił !!! :shock: .... ze sportowej nie koniecznie ;)Cytat:
Zamieszczone przez antonjo