-
A ja po obejrzeniu pierwszego zdjęcia myślałem że to lód czy śnieg a nie biały dach ,) ale to nie znaczy że zdjęcie jest złe po prostu widoczki genialne no i świetnie uchwycone.
No i co do tej 8semki to nie mam żadnych zastrzeżeń, mimo tego horyzontu i czegoś tam jeszcze :D to zawsze musi sie znaleźć takie zdjęcie w serii ,)
-
fotki przepiekne.
nawet ta wyszczegolniona przez sergiusza jest bajeczna.
jak dla mnie zdjecie nie musi byc idealnie proste, rowne i trzymajace sie kanonow, zebym nie mogl czerpac przyjemnosci z ogladania go.
a tak na marginesie szczegolnie zabawne wrazenie powstaje jak sie obejrzy zdjecia banana a zaraz po nich sergiusza :mrgreen:
polecam, mozna sie niezle usmiac :D
ps. zdaje sie, ze micles jest "dzieckiem" konstruktywnych uwag i komentarzy sergiusza lol
-
jak dla mnie najfajniejsze 1, 2 i 11 bo to takie nietypowe spojrzenie na greckie wyspy. reszta mi nie podchodzi za bardzo.
-
Mnie nabardziej podoba się 1 i 11, ale pozostałe też są niezłe. Te dwie szczególnie IMHO oddają klimat tej wyspy. Nie przejmuj sie tak bardzo słowami krytyki :) Niektórym na tym forum bardziej podoba się fota papierka i pustej butelki walających sie na molo :(
Ja jednak wole takie klimatyczne widoczki.
-
8,9 i 11 to są te które mi się podobają najbardziej! Pozostałe też są ciekawe:)
Pozdrawiam.
-
Ajć, zazdroszczę wakacji, zdjęcia bardzo fajne :-D