nie bo pewnie masz już coś gotowego :wink:Cytat:
Zamieszczone przez JaW
ps. GRATULUJĘ! masz pomysła chopie :D
Wersja do druku
nie bo pewnie masz już coś gotowego :wink:Cytat:
Zamieszczone przez JaW
ps. GRATULUJĘ! masz pomysła chopie :D
No dobrze skoro juz wiem, że się spóźniłam to moze zadam dwa banalne pytania .... dlaczego zdjęcie w albumie jest takie ciemne? dlaczego zdjęcie obok mojego imienia jest takie małe? Jestem baaaardzo początkująca :)
[ Dodano: 21-08-2004 ]
widelec i inne sztućce mogą być wdzięcznym tematem :D
Zdjecie w albumie jest takie, jakie umiesciłas, ale miniaturka zdjecia jest skompresowana jakims skopanym algorytmem i ma fatalną jakosc... Moze admin zmieni cos w tej kwestii?Cytat:
Zamieszczone przez Magdalena
Co do avatarka - poczytaj dokladnie jakie moze miec maksymalne rozmiary i wage i umiesc wlasnie takiego, bedzie OK.
Sztucce tak, ale w KISIELU!!! :DCytat:
kisiel spoko :lol: pewnie będzie w zakamarkach ludzkiej wyobraźni :twisted:
PS. dodałem sobie POZA KOŃKURSEM fotkę z zapałką. Nie będę kasował poprzedniej - com zrobił tom zrobiłem, trudno, przełknę tamto zdjęcie :D
po prostu jestem ELASTYCZNY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PSS. dziś sobota - miał być nowy konkurs :!: :!: :!:
Zmierzyłam i zważyłam:) Po prostu wcześniej dopasowywałam piksele do wagi...i robiłam to w złym miejscu:) Doszłam do wniosku, że takie będzie lepsze- nie widać tego obrazu w tle :? DzięksCytat:
Co do avatarka - poczytaj dokladnie jakie moze miec maksymalne rozmiary i wage i umiesc wlasnie takiego, bedzie OK.
Moze powtorz zdjecie ale tym razem bez obrazka w tle? :)Cytat:
Muszę to wytłumaczyć siostrze :)
[ Dodano: 22-08-2004 ]
Siostra powiedziała, że zdjęcia sa niepowtarzalne.
Dodałem konkursową fotkę, zapraszam do oglądania. Kolory naturalne, ingerencja szopowa minimalna (crpo i poprawki po zmniejszeniu). Swoją drogą to aktywnosc fotograficzna forumowiczow jest tragiczna, ale w gębie to każdy mocny :D :D
O przepraszam, proszę mnie do tego nie mieszać - ja z opóźnieniem, ale wykonałem swój obywatelski obowiązek :P Jeśli chodzi o część 2-gą konkursu, to podczas wczorajszej sesji,kiedy poszedłem za potrzebą, mój 6-cio letni Asystent zeżarł mi większą część planu zdjęciowego i muszę od nowa dokonać niezbędnych zakupów :wink: :mrgreen:Cytat:
ale w gębie to każdy mocny
Arkan
:DCytat:
Zamieszczone przez Arkan
Jakie to rozne przeciwnosci losu spotykaja fotografow... Ale tfardy bądź, wytrwalosc zostanie nagrodzona, zrob dzis nowa sesje (ale przed sesją nie zapomnij sie wysikac ;) )