Ale nie ma jeszcze 1Ds MKIV chyba... :)
Poza tym zastanawia mnie skąd taka różnica w cenie usługi czyszczenia komory lustra między aparatami pełnoklatkowymi a pozostałymi... 50% to bardzo dużo. W serwisie Canona też jest taka rozbieżność?
Wersja do druku
Ale nie ma jeszcze 1Ds MKIV chyba... :)
Poza tym zastanawia mnie skąd taka różnica w cenie usługi czyszczenia komory lustra między aparatami pełnoklatkowymi a pozostałymi... 50% to bardzo dużo. W serwisie Canona też jest taka rozbieżność?
czepiasz się.
pełna klatka = pełna cena = 150zł
cropy = 150 /1,5 = 100zł.
ot cała filozofia. mkIV nie ma i co z tego. nie troluj.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha i żeby nie było
nie znam tej firmy, w zaden sposób nie jestem z nia powiązany, nie czerpię profitów z odpowiadania na ten post.
Ale chciałeś dodać coś konstruktywnego w kwestii poruszonej w wątku czy tak tylko chciałeś zabłysnąć pisząc te nic nie wnoszące głupoty??
Gdybyś zatem miał kolejne wątpliwości to ci podpowiem:
1. Uśmiech na końcu sugeruje zazwyczaj dość luźne podejście do sprawy, ze wskazaniem na większą dozę humoru...
2. Rozumiem, że to pomyłka i zapewne chodzi o 1D MarkIV - zatem brakuje ceny cropa 1.3 (o co wnosił już gwozdz). Podpowiedź druga - crop 1.3 to coś pomiędzy cropem 1.5 a pełną klatką. Coś już świta...
3. Skoro nie potrafisz odpowiedzieć na moje luźne zapytanie o podobną różnicę w serwisie Canona to po prostu zamilcz zamiast wyzywać innych od troli.
4. Zapoznaj się z definicją trolingu internetowego bo coś mylisz pojęcia.
Pytanie do Opto-Techniki - nie wiem czy dobrze doczytałem ale rozumiem, że nie jesteście serwisem realizującym jakiekolwiek naprawy gwarancyjne?
Życzę udanego startu - nic tak nie wpływa na jakość usług jak właśnie konkurencja. A właśnie tej naszym autoryzowanym serwisom brakuje najbardziej :)
Pytanie do Opto-Techniki wyceniacie moze na miejscu ?? Bo na Żytniej na każdą nawet drobną pierdółkę trza czekać 1 dzień...
Witamy,
Wykonujemy tylko i wyłącznie naprawy odpłatne.
Nasi technicy znajdują się na miejscu, także w miare możliwości bezpłatne wyceny wykonywane są ,,od ręki'' (czasami podanie kosztu jest nie możliwe ze względu na konieczność ustalenia ceny wymienianego podzespołu jeśli jest taka konieczność)
Dziękujemy i zapraszamy od poniedziałku:)
Lipa znam tansze miejsca na czyszczenie matrycy. Tyle to chca na Zytniej.
Canon 1Ds MK IV -koszt 150zł
taniej nie znalazłem - muszę skorzystać z oferty ...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie zauważyłem 4 strony :(
przepraszam........
Witamy,
Numery telefonów:
Tel: 22 622-06-19
22 622-07-52
Poniedziałek-Piątek 9.00-17.00
Serdecznie zapraszamy:)