A ja kiedys slyszalem ze dobry aparat to taki z ktorego jego wlasciciel jest zadowolony. Jak komus wystarcza malpa za 50zl do robienia zdjec u cioci na pogrzebie to tez cool. A asobiscie znam ludzi ktorym podobaja sie zdjecia z ich komorek.
Wersja do druku
A ja kiedys slyszalem ze dobry aparat to taki z ktorego jego wlasciciel jest zadowolony. Jak komus wystarcza malpa za 50zl do robienia zdjec u cioci na pogrzebie to tez cool. A asobiscie znam ludzi ktorym podobaja sie zdjecia z ich komorek.
Qbexus - nieprawda, dobry aparat to taki, który przejdzie wszystkie możliwe testy jakie ludzie są w stanie wymyślić i zamieścić je na forum. Konkluzja - nie ma dobrych apraratów, obiektywów, lamp a nawet monitorów do czytania forum...
Ale tu chodzi o profesionalny a nie dobry. Dobry to może być i nieprofesjonalny ;)
No tak .... ya chyba nie mam profesyonalnego sprzetu .... moya 10siatka nie robi filmow :/Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
slyszalem ... zastrzegam ze nie musi to byc prawda .... ze NG ... publikowane byly zdyecia z malpki kodaka ... takiey yednorazowki ....
NG ? moze nie malpa kodaka ale dalmierzowiec leici napewno :mrgreen:
LOL :D Wątek rozbrajający ;) Ale ja Wam powiem lepiej... znam ludzi któży śmieją się ze mnie kiedy orientują się że nie mogę robić zdjęć "z LCD" :D eh... amatorszczyzna te lustra :) I zapewne Panowie z gazetek typu PCWorld też podzielają ich opinię ;)
no qrde i po co ja kupowałem tą 350tke....ani filmu nie nakrece ani zdjecia z lcdka nie zrobie.....normalnie porażka ...nic tylko do kosza....
Daj znac na PM gdzie ten kosz :roll: ;)
Jestem załamany... Życie to syf... Mam 350-tke co łapie diody z pilota... Ktoś chce odkupić mój aparat?? Tanio sprzedam... Zrobione tylko ok 1000fotek... :P:P