Pomijając przepały - jeżeli to jest dla Ciebie bardzo daleko, to chyba inaczej widzimy... dla mnie jest dość blisko - mówię o skórze.
Wersja do druku
Pomijając przepały - jeżeli to jest dla Ciebie bardzo daleko, to chyba inaczej widzimy... dla mnie jest dość blisko - mówię o skórze.
u Tkacza jest ciutkę ciemniejsza - dekolt.
Ale sama twarz - odcień - jest blisko, według mnie.
Dekolt u Tkacza musi być ciemniejszy bo inaczej pada światło.
Wg mnie jest bardzo blisko.
Na mój chłopski rozum to mi przypada do gustu odcień skóry Michała a czy jest daleko hmm wg mnie raczej nie. I chwała Ci że próbujesz zdradzić tak pilnie strzeżoną tajemnicę koloru skóry ;-) .
Można rzucać tutaj sloganami warstwa, maska soft coś tam a tak naprawdę nie wielu potrafi to wykorzystać a ino się przechwalać.
wyslij na emial plik ktory przedstawiasz bez przerabiania to po pracy zrobie pod tkacza...i wrzuce dla porownania...ogolnie to ze ameryki nie odkrylem to wiem.. ale jak napisalem wszystko trzeba robic z poziomu ps .. w camera raw oki mozna wyprowadzic zdjecie tonalnie wysostrzyc wstepnie itp.. ale wiekszosc co prezentuje tkacz to juz metoda maskowania przenikania itd...pzdr
eeeeee.... kolego, nie zgadzam się.
90 % można zrobić w ACR - i wołać podwójnie..... SUWACZKI w ACR naprawdę
tutaj załatwiają większość roboty - takie moje zdanie. :-)
zamiast grzebać w moim nieudolnie naświetlonym RAWIE wrzuć jakieś swoje - zrobione pod Tkacza, ok ?