A ja sie nie boje tylko mam nadzieje... bo nie zamierzalem kupic 5D a mam nadzieje na cos z 45polowym AF i eyecontrolem. Jak kupie to dam ci sie pobawic ;)Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy
Wersja do druku
A ja sie nie boje tylko mam nadzieje... bo nie zamierzalem kupic 5D a mam nadzieje na cos z 45polowym AF i eyecontrolem. Jak kupie to dam ci sie pobawic ;)Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy
za vitezemCytat:
Zamieszczone przez Vitez
mam eosa3 i 1vhs i czesciej chwytam za 3 tylko ze wzgledu na EC
wiem ze dla wielu urzytkownikow EyeContorol to wodotrysk,
ale ja czekam na cos z literka D i EC
Znajac canona to trojka jako nastepca piatki dopiero za 18 miesiecy...
No chyba, ze bedzie 5DN aka 5DmkII.
Raczej na wiosne. I raczej nie nastepca 5tki (z AF i budowy body klasa 5tki to co najwyzej 'semipro') a dlugo oczekiwany pro bridge/nowa klasa? Znaczy z wbudowanym gripem, fullframe, 8fps, uszczelnienia, 45 AF, Eyecontrol, cena powyzej 1DMkII .Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Ot tak sobie marze na podstawie plotek z jednego zrodla.
Ale ja tak tylko jesli chodzi o nastepce piatki pisalem (czyli teoretycznie 3D).
Laczona jedynka rzeczywiscie powinna sie pokazac juz dosyc szybko. Moze i razem z nastepca 20D kolo lutego? Cena na pulapie obecnych jedynek... Byc moze cos kolo 5k$. Pasowalo by do "model wyzej 2x cena tego nizej".
i co wtedy ? 5d - full frame dla mas ? :)
Dokladnie... Jedynki full pro, 5/20 takie pol na pol az do trzysetek full plastic amator...
ja czekam na coś w klasie cenowej 20d - z cropem, mnie osobiście bardzo brakuje notatek głosowych - sklerozę mam i szybko zapominam co fotografowałem ;-) - no jakieś ultradzwiękowe czyszczenie matrycy by się przydało o takim drobiazgu jak jakiś mały pilot w standarowym zestawie nie wspomnę