Podsumujmy: damskie polarowe stringi z lat '70, w biało czarne łaty oraz z czterema kreszowymi paskami...
...ale macie wymagania :|
MxW - no śliczna radziecka osłona. :wink:
Wersja do druku
Podsumujmy: damskie polarowe stringi z lat '70, w biało czarne łaty oraz z czterema kreszowymi paskami...
...ale macie wymagania :|
MxW - no śliczna radziecka osłona. :wink:
wg mnie - serio - papier ścierny to nie był zły pomysł.Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
tzn. nie żebyś go tam wklejał, tylko przeleć nim wnętrze, żeby zmatowić i szlus.
no masz ;-) zastanawiam się, czy osłonka nie zasługuje na czerwony pasek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Czerwony zwłaszcza. ;D
A ja mam pytanko .... Jaka osłona lepsza do Canon 70-200 F/4 tulipan czy zwykła prosta osłonka ? :> Estetycznie ładniej wygląda tulipan :P I jaki model jeśli chodzi o Canona do F/4 ? PoZdrO
Hmm.
A osłona nie jest w komplecie? Taka duża, czarna.
Jest ale mi siępodoba tulipan ładniej wygląda :P Ale siępytam właśnie czy lepszy będzie tulipan czy zwykła "doniczka" ... Canon 70-200 F/2.8 ma w komplecie tulipana a F/4 nie wiem dlaczego ma zwykłą osłonę ...Cytat:
Zamieszczone przez adamek
Cena ;) .Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
70-200 2.8 IS L tez ma tulipana w komplecie a 100-400 juz doniczke bo... jest tanszy od 70-200 :roll: .
kolejny onanista, rany Julek...Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
może jeszcze tele w kwiatki zaczniecie malować?
pitolicie jak potłuczeni, niby siedzą na tych forach całymi dniami, instrukcji na pamięć się uczą zamiast zdjęcia robić ale nic chyba z tego nie wynosicie...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
doniczka w 70-200/2,8 zakrywałaby kawałki kadru, przecież 70-200/2,8 i 70-200/4 to konstrukcyjnie zupełnie inne szkła, inaczej światło przez nie przechodzi...
Ale się mądrala znalazł .... <lol2> Zamiast siewykłucać to rób fotki MĄDRALO :P A nie ludziom nastrój psujesz :D PoZdrOCytat:
Zamieszczone przez Tytus
I gratulacje dla Tytusa - nastepnym razem pomysl zanim nacisniesz "Zatwierdź odpowiedź" czy przypadkiem nie przekraczasz Pkt 1 Regulaminu.
Dodatkowe gratulacje to za napisanie odpowiedzi merytorycznej, na temat, z rozsadnymi wyjasnieniami ale jednak ponizej poziomu :roll: .