blue* Zamówienie po 3 tygodniach czekania anulowałem, bo NIC nie drgnęło, mimo tego, że na ich stronie zamówienie status zmieniało.
Na plus kontakt przez gg, 5 razy się upewnij że towar jest i wyślą Ci go jak zamówisz.
Wersja do druku
blue* Zamówienie po 3 tygodniach czekania anulowałem, bo NIC nie drgnęło, mimo tego, że na ich stronie zamówienie status zmieniało.
Na plus kontakt przez gg, 5 razy się upewnij że towar jest i wyślą Ci go jak zamówisz.
Jeszcze nie kupowałem. Może dlatego, że nie mają wcale takich rewelacyjnych cen...
Ja polecę jeszcze www.ceneo.pl
w bluesklep kupowalem puszke. calkiem sprawnie. niestety trzeba sie upewnic 10 razy, czy towar jest, bo kupilem tam tez karte i juz na to musialem poczekac chwile, mimo, iz przed wplaceniem pytalem sie, czy maja..
znowu na gripa czekalem i czekalem az kupilem w pro-line i tam anulowalem. bez problemu zadnego :) ogolnie polecam.
foto-raj tez polecam, co prawda mialem tam raz akcje, ze jak sie zaczalem interesowac sigma ze stopki, to podniesli cene! po dlugich pertraktacjach kupilem taniej, ale chyba nie az tak, jak bylo w momencie, gdy zaczalem sie o nia pytac.. ale po za tym przyjemna obsluga :)
foto raj spoko sklepik kupowałem swojego canona A95 kiedys :) na towar czekałem kolo 3 dni chyba, dokładnie nie pamietam...
dzieki wielkie
upewnie sie choc i tak odbior osobisty
w koncu dolacze do canonierow ;)
plan to 400D kit pozniej jakis grip i aku i dodatkowe szkla :)
ja jestem na kupnie 350D... ale widze ze w foto-raj chcą za body 2480zł. Sporo!
Na allegro mozna dostac ponizej 2100 zł.
Na allegro masz zawsze taniej niż w sklepie ale dostawcy bywają różni, często są to też sklepy ale nie zawsze. Ja wolę z mniejszą ilością stresów jednak sklepy, polecam www.cyfrowe.pl
Kupowałem tam raz czy dwa. Mieli drobną obsówę w terminie (czegoś tam nie dostali), ale proponowali mi, że doślą później, a to co mają to mogą wysłac już. Nie spieszyło mi się, więc poczekałem na całość. Ja nie narzekam na Foto-Raj...