Kargul taki z niego... tyle ze Pawlak juz nie jest na topie politycznym
Wersja do druku
Kargul taki z niego... tyle ze Pawlak juz nie jest na topie politycznym
Chyba nieuważnie czytałem Konstytucje. Podeślij mi może swój egzemplarz?Cytat:
Zamieszczone przez perian
W ten sposób to mi się nie chce gadać. EOT.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A na marginesie wszyscy wiemy, że prezydent nie musi przestrzegać protokołu dyplomatycznego (bo przecież w Konstytucji obowiązku nie ma) a jednak to robi. Zwyczaj w dyplomacji to coś faktycznego i realnego.
kto to ma dobra prezencje i nie jest ,,pokurczem'', niech ja pomysle.... wiem:Cytat:
Zamieszczone przez perian
Pudzian na prezydenta!
a co! Schwarzenneger tez se w polityce niezle radzi, wiec i Pudzian da rade! nikt mu nie podskoczy (a przy tym na zdjeciach z innymi prezydentami bedzie skupial na sobie wzrok).
a tak juz serio - to po takich tekstach jak perian prezentuje to ,,az chce sie wyjsc z kina. i wychodze''
Dziwna nadreprezentacja poglądów na forum. Ankieta daje 2-gie miejsce JKM. Co, przyznać trzeba, jest dowodem na dość egzotyczne pojmowanie roli prezydenta. A to hasełko "Pudzian na prezydenta" jest poniżej krytyki.
tak tu jest rzeczywiscie - ja sie z tego ciesze i dlatego tez lubie tu przebywac. w skali kraju oczywiscie JKM nie ma takiego poparcia - szkoda.Cytat:
Zamieszczone przez kocis
trzeba myslec -wiem wiem, to za trudne dla wielu. wiec patrz, co jest napisane na serio, i odroznij to od tego, co jest krytyka cytowanego stwierdzenia ,,pokurcz nie został prezydentem''.Cytat:
A to hasełko "Pudzian na prezydenta" jest poniżej krytyki.
Żeby nie było, te słowa nie odnosiły się konkretnie do jakiegoś kandydata. Chciałem jedynie wyrazić opinię, że prezydentem powinna być osoba z doświadczeniem na arenie międzynarodowej, znająca języki (nie tuzin, ale tak ze 2 w sposób komunikatywny) i tak, prezydent swoją postawą, wyglądem i zachowaniem powinien godnie świadczyć o naszym kraju. W ten sposób będzie mógł walczyć z negatywnymi stereotypami o Polsce, będzie mógł zabiegać o ważne interesy i będzie w tym wiarygodny.Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Niestety pierwsze wrażenie ma znaczenie, choć wcale mi się to nie podoba.
Popieram (perian). Z tego samego powodu uważam np., że Kwach (w pierwszej kadencji) sprawdził się jako prezydent. Nie dlatego, że był kryształowo uczciwy ;-) czy podejmował mądre decyzje :lol: , ale dlatego, że godnie reprezentował Polskę. W drugiej kadencji jednak już w pewnych sprawach przegiął.... i przytył :mrgreen:
W Charkowie tez :lol: :lol: :lol: Chyba, że tak na wschodzie wygląda dobra reprezentacja :lol:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
mysle ze czas wznowic watek :-) szykuje sie droga tura :-) (bez najlepszych :mrgreen: )