Uchwyt to raz , a dwa ostrzenie. Bo pewnie ostrośc reguluje sie oddalając i przyblizając całe to ustrojstwo do obiektu, utrafić w punkt graniczy chyba z cudem
Wersja do druku
Uchwyt to raz , a dwa ostrzenie. Bo pewnie ostrośc reguluje sie oddalając i przyblizając całe to ustrojstwo do obiektu, utrafić w punkt graniczy chyba z cudem
To jest tak,że aparat też próbuje ustawić ostrość.Więc Heliosem można ostrość ustawić ,,mniej,więcej'' prawidłowo,a kompakt sam sobie doostrzy.
lepsze od tego pierwszego, ostrosc calkiem dobra. radzilbym tylko wykadrowac nieco - prawy gorny rog do wyrzucenia ;)
bardzo ciekawe zdjecie! zgadzam sie z nastier ze prawy gorny rog jest nie potrzebny:-)
pozdrawiam
Wiem,że ten górny róg do wywalenia,ale jak się robi kompaktem z 2mpx to nie ma się za dużo zapasu do wykadrowywania;) Tym bardziej,że i tak już sporo góry obciąłem.Dzięki za komentarze i odwiedziny.
EDIT:No to jestem w pełni uzależniony:D
:Ołkej:grin: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Mmasza, masz wyjątkowo cięte i trafne komentarze w tym wątku :). Tekst wcześniejszy o drobiu do powieszenia nad biurkiem - jesteś moim idolem :).Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Festyk, nie załamuj się :). Nowa seria znacznie bardziej do popatrzenia niż kura :).
Dzięki.Sam jestem z niej bardziej zadowolony,ale wiem,że w pewnym momencie będziecie wymiotowali moimi kropelkami;) No bo ile można?!:DCytat:
Zamieszczone przez Reno
Dzięki za odwiedziny i komentarze.