A gdzieś Ty go widział? Na stronie Canona nic takiego nie figuruje.Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
Wersja do druku
A gdzieś Ty go widział? Na stronie Canona nic takiego nie figuruje.Cytat:
Chyba właśnie czeka aż się takowa pozycja pojawi :)Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Swoją drogą to byłoby całkiem fajniusi szkiełko
Hmmm, to niby taki żart miał być? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
A na co komu takie szkło, którego jasność jest tylko odrobinę lepsza niż f/1.4, a ciężar, cena dużo wyższe? O zapewne gorszej jakości optycznej nie wspomnę.
Jakkolwiek sie by to nie nazywalo, ja nie widze roznicy pomiedzy moimi szklami (podpis) jesli chodzi o prace USMa a pomiedzy tymi bez a z USMem jest znaczna.Cytat:
No jesli takowe cos sie pojawi kiedykolwiek i bedzie lepsze optycznie od 50mm f1.4 USM, to czapki z glow dla Canona. Mam jednak obawy, ze podobnej klasy optyka zostanie ubrana jedynie w obudowe jakosci L (co i tak bedzie OK. w porownaniu z obecna obudowa 50ki).Cytat:
Noo przeciez juz jest tylko nie 1.2 a 1.0 (Canon 50 mm 1.0L). Drogi jak cholera (ponad 2500 $) i taki sobie optycznie ... ale to chyba najjasniejsza optyka do lustrzanek maloobrazkowych.Cytat:
Zamieszczone przez slonek
No to fakt do 5D to inna bajka. Tyle ze ja pisalem swoja opinie przed Tym jak autor watku spomnial o FF.Cytat:
No wlasnie f1.0. :smile: Co zas do ceny i innych parametrow, zgadzam sie zCytat:
Zamieszczone przez McKane
Cytat:
Zamieszczone przez JurekPlieth
Dlatego wszystko moim zdaniem jest OK. Napisalem tak, aby Krakers mial pelny obraz.Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Jasne dzieki za wyczerpujace info teraz mi tylko zamowic i czekac, te czekanie jest najgorsze szczegolnie na te 5D:)Cytat: