Więc uważacie że to wina USB2 czy samego czytnika.
Czy w czytnikach USB 1.1 taka sytuacj ateż miała miejsce
Wersja do druku
Więc uważacie że to wina USB2 czy samego czytnika.
Czy w czytnikach USB 1.1 taka sytuacj ateż miała miejsce
no i dalej nie wiem co z tym cholernym czytnikiem, teraz bede sie bal go uzywac, narazie oddalem go na reklamacje do MM syfu, i czekam juz drugi tydzien, ale nawet jak mi go oddadza i powiedza, ze dobry :| to przeciez nie moge zaufac takiemu gniotowi, a jak za ktoryms razem zgram foty i wykasuje z aparatu, a potem sie okaze, ze foty zwalone, to przeciez kogos #$**#@% :|
Hmm, a moze wymienisz na cos pojedynczego ?Cytat:
Zamieszczone przez yasin
Bo z dyskusji wynika ze to tylko te "kombajny" psuja.
ja uzywam cus takiego:
http://www.i-tec.pl/index_11a.htm
Jak narazie u mnie wszystko jest ok.
zobaczymy co orzekna w MM, ale raczej tego szmelcu juz nie bede uzywal, moze mi oddadza kase, a jak nie to przepadnie prawie 100 pln :cry:
To ja się może podepnę - możecie polecić jakiś tani czytnik do CF? Tylko do CF, bo do niczego więcej nie mam potrzeby :) Wymóg to USB 2.0. No i może jakiegoś sensownego sprzedawcę tychże na Allegro?
W Vobisie mozna kupić chyba Kingstona za 30,- pln tylko na CF , ale chyba na usb 1.1
E. USB1 mnie nie interesuje... Zastanawiam się teraz, czy kupować Sandiska CF-only za ~90zł, czy jakiegoś all-in-one 'noname' za połowę tej sumy...Cytat:
Zamieszczone przez satriani
Przeczytaj ten watek i wysnuj odpowiedni wniosek :roll:Cytat:
Zamieszczone przez sal
A czytałem, czytałem. Tak ze 3 razy :) Coby czegoś nie pominąć. Ale jednak dylemat i tak mam :) Chociaż - wolę zapłacić więcej i mieć potem przyjemność :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez