Cytat:
Zamieszczone przez Kyliks
To nie o to chodzi, że kilkanaście osób różnego pokroju, a o to, że te osoby od kilku lat prowadzą w TVN różnego rodzaju programy, lub są stałymi współpracownikami TVN-u jako tzw. "profesjonaliści" z danej dziedziny. Dokładnie to samo tyczy się "Rozmów w toku", w których co rusz nowy psycholog lub psychiatra (dziedziny mi akurat bardzo dobrze znane ze względu na wykształcenie tudzież zajęcie) występuje - niczym prawdziwy znawca tematu, a tak naprawdę prawdziwego profesjonalistę w stylu np. prof. Nęcki może raz na dwa lata tam pokazują.
Zgadzam się, chociaż p. Dębskiego będę bronił;)
Cytat:
No i tutaj się mylisz: akurat kto, jak kto, ale emerald (via Stefan) jest osobą, która wie, co to jest generalizowanie (podejście psychologiczne) i jeśli coś pisze, to jest to wyważona opinia, bazująca na doświadczeniu. Emerald od 15 lat zajmuje się zawodowo TYM "biznesem", toteż możesz mi wierzyć, że doskonale wie, co pisze. Dzięki niemu wiem na przykład, jak robi się listy przebojów w rozgłośniach radiowych. I dlatego nie głosuję na utwory, nie wysyłam sms-ów, itd... :)))
Noo skoro tak, to chylę czoła i przyjmuję do wiadomości post Stefana jako pewny, szkoda tylko, że nie napisał - 'wiem, bo widzę, nie zasłyszałem'. Ale o właśnie takiego potwierdzenia szukałem:)
Cytat:
Makijaż fantastycznie mocny - sama się nie maluję, toteż nie wiem, jak łzy działają na kosmetyki, ale fakt - faktem, łzy płynęły, a kosmetyki się nie rozpływały. Ciekawe, czy dzisiaj będzie powtórka z rozrywki - znaczy przy ogloszeniu wyników czy dziewczynka uroni choć jedną łezkę dla zagorzałych fanów..? ;)))
Ja bym się nie pokazał nawet... Na marginesie - ciekawe, czy dziewczyna naprawdę się nie słyszy (w sensie nie słyszy, że fałszuje okrutnie), czy takie przedstawienie odgrywa... Ale o tym to pewnie emerald by nam mógł 'co nieco' opowiedzieć;)