Dzięki Bachman, może ktoś zapoda coś z Polski bo jeżeli wezmę ją na fakturkę u nas to i tak wyjdzie mi sporo taniej niż sprowadzić z USA biorąc pod uwagę VAT i dochodowy ... :)
Wersja do druku
Dzięki Bachman, może ktoś zapoda coś z Polski bo jeżeli wezmę ją na fakturkę u nas to i tak wyjdzie mi sporo taniej niż sprowadzić z USA biorąc pod uwagę VAT i dochodowy ... :)
hey mam pytanko. Jakie są wymagania by wziąść na fakture taką lampke ? :D
Piszesz w zamówieniu - "proszę o fakturę VAT".... oprócz tego musisz mieć firmę, wiesz....;)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Fakturę możesz wziąć również jako osoba prywatna, nawet jak nie masz NIP-u.
Ale ty cfaniak ;) hehe wiem ze firme trza mieć. Dlatego pytam bo moj ojciec ma bar.Cytat:
Zamieszczone przez rysiaczek
Tylko wlasnie zastanawiam sie z ojcem czy da sie tak wycfanic by na fakturke tą lampke łyknąć
Mam prośbę do posiadaczy lampy 430EX.
Proszę o jednoznaczną, najlepiej sprawdzoną informację czy ma ona kompensację ekspozycji z błyskiem dostępną z lampy (tak jak 550/580EX) czy tez z korpusu (tak jak 380/420EX)? Na zdjęciach lampy w necie, na wyświetlaczu jest wprawdzie pokazana kompensacja, ale nigdzie o tym nie jest napisane, wiec czy nie jest przypadkiem tak, że pokazuje tylko kompensację nastawioną z poziomu body?
Innymi słowy czy kompensacja błysku w tej lampie zadziała z niehackowanym trabantem (300D v.1.1.1)?
Jakby sie komuś dodatkowo chciało, to napiszcie proszę co to ona ma za 6 CF-ów, bo nigdzie tego w sieci nie mogę znaleźć.
Pozdrowienia,
Tomek
wątpie by ktoś ją miał... bo by sie nią juz pochwalił ^^ zresztą ja tez czekam na jakąs konkreną recenzje tego produktu bo nie wiem czy kupowac sigme czy canona.
Już 929 zł.
http://www.e-cyfrowe.pl/
Czyli od tipow pewnie za okolo 870 :)