Cytat:
Zamieszczone przez chase
Ten z lewej najdziwniejszy... nie dosc ze extender 2x to jeszcze mocowanie statywowe ma zapiete na szkle a monopod podstawil pod puszke a nie szklo - ktos mi wytlumaczy jaka w tym logika?
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez chase
Ten z lewej najdziwniejszy... nie dosc ze extender 2x to jeszcze mocowanie statywowe ma zapiete na szkle a monopod podstawil pod puszke a nie szklo - ktos mi wytlumaczy jaka w tym logika?
Zawsze myślałem, że to obiektyw ma nie drgnąć w kluczowym momencie, ale mogłem się mylić. Ile to się można nauczyć od zawodofcuf... :DCytat:
Zamieszczone przez mmsza
Nie przekonales mnie. Szklo wyglada na to ktore mam (albo wersja bez IS), extendera tez mam i srodek ciezkosci wypada mniej wiecej tam gdzie (z jakiegos tajemniczego powodu ;) ) Canon umiescil mocowanie statywowe.Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Jesli jest tam mocowanie statywowe to po co jesli srodek ciezkosci nie tam (wg ciebie) przypada?
Monopodem stabilizuje sie szklo czy puszke w koncu?
Bo jakbym sie nie przymierzal do podobnej pozycji to ja bym przypial tego monopoda do mocowania statywowego jednak bo tak by mi bylo stabilniej.
No ale moze ja po prostu dziwny amator jestem i co tam bede w profi z gazety monopody i mocowania wnikal ;)
4 czerwca 2005 8-)
No ale żeby na zdjęciu osłonę przyciąć?!?! :mrgreen: Toż to grzech!! :lol:
czepiasz sie... ale skoro to proszzzzCytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Pani troszkę się mocowanie statywowe przesunęło :roll:Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Ucięty łokieć tak nie boli jak ucięta osłona od 70-200 ;-)
ale jesteś nerwowy,żart to był :wink:Cytat:
Zamieszczone przez boski
BTW od razu lepiej :mrgreen: :lol:
Po prostu teraz mocowanie robi za celownik ;)
Może ta pani podwiesza swój aparat na jakimś wysięgniku?? ;)Cytat:
Zamieszczone przez p13ka