To ja przyznam się, że dzisiaj pierwszy raz podpiąłem 420-kę do 350D i .... nastała nowa jakość :) W końcu działa to tak jakbym chciał. I widać różnicę między wersjami ETTL-a. Chyba się przeproszę z lampą :)
Wersja do druku
To ja przyznam się, że dzisiaj pierwszy raz podpiąłem 420-kę do 350D i .... nastała nowa jakość :) W końcu działa to tak jakbym chciał. I widać różnicę między wersjami ETTL-a. Chyba się przeproszę z lampą :)
Warto się przeprosić, zawsze zewnętrzna daje więcej możliwości niż małe takie wbudowane...
Bynajmniej nie takie przepraszanie się miałem na myśli. Ja po prostu nie używam lampy w ogóle. Wbudowanej nigdy nie używałem.Cytat:
Zamieszczone przez Mac
Tak własnie pomyślałem a w pewnych sytuacjach trzeba z lekko doświetlić. Ja na razie używam tej małej wbudowanej, już miałem kupic 420 ale pomyślałem sobie, że poczekam chwilkę i odłożę na 580.Cytat:
Zamieszczone przez sal
no tez wlasnie dlatego zdecydowalem sie na sigme, a ze cenowo jest duzo nizej od 550ex to tym lepiej dla mnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Semtex
http://www.whichlens.com/index.php?b...&c=1&tb=1&pb=1 <---- porownanie 550ex vs Sigma ef-500 DG Super ;]
niezly test, ale potwierdza mnie w przekonaniu o zakupie sigmy, tanszej o 120 $ :)
Czy sigma jest w pelni kompatybilna z canonem? czy bedzie dzialo wyzwalanie radiowe ?
Nie tylko w manualu. w E-TTL auto tezCytat:
Zamieszczone przez Gregg