Tak, tak.... wole jednak mieć te kropelki na niektórych zdjęciach i słuchać na psich forach jakie te zdjęcia są cudowne i tu obrywać niż nie mieć tych zdjęć :)
Wersja do druku
Mały edit nastąpił :) nie spodziewałem się że aż tak widać syfy z matrycy na tych fotkach, więc postanowiłem troszkę to zamaskować i wyrzucić jedną fotkę która tu nie pasuje ;]
19.
fe ale muszysko, makro super- jakie szkiełko?
fajnie że się podoba :) a teraz suprise, to był tylko i wyłącznie... odwrócony KIT :). Cholera nadal w lewym górnym rogu są syfy... ;/
Psy duzo lepsze.
Natomiast ile razy mozna ogladac powiekszone na maxa muchy. I to do tego stosunkowo slabe jakosciowo
Chyba już czas odświeżyć wątek, a że znalazła się okazja do obfotografowania pewnych zawodów to postanowiłem pokazać wam kilka zdjęć.
20.
21.
22.
23.
Serdecznie zapraszam do konstruktywnej jak i mniej krytyki :) Wkrótce kolejne fotki.
Brakuje mi ostrości na psach i taśma też nie pasuje do otoczenia. Najlepsza jedynka.
Pozdrawiam
co do ostrości to niestety, albo jest na człowieku albo na psach, raczej tego się pogodzić nie da... ;/ a taśma, no cóż też mi przeszkadza.
też jestem ciekaw jak to pogodzić, może matmak nas czegos nauczy...?Cytat:
co do ostrości to niestety, albo jest na człowieku albo na psach, raczej tego się pogodzić nie da...