ale jak jedzie to ma ze 40 wagonów z węglem i drogę hamowania 500m :-)
te zdjątka z występu wszyskie robione bez flasha jak widzę?! 2.8 szkłem na ile iso ?bo exify puste....
Wersja do druku
ale jak jedzie to ma ze 40 wagonów z węglem i drogę hamowania 500m :-)
te zdjątka z występu wszyskie robione bez flasha jak widzę?! 2.8 szkłem na ile iso ?bo exify puste....
Bardzo fajne :) Ripek masz identyczny zestaw sprzętu co ja :)
ale Ripek nie boi się pociągów i robi fajne foty :-)
Szerokie kąty robione kitem. Zbliżenia np. z teatru robione pentaconem. Lampy nie używałem często gdyż niszczy obraz. Teraz gdy mam zewnetrzna jakoś lepiej jest :) Błysk w sufit i jest miodzio :)
Doszla jeszcze lampa i 55mm 1.4 ale srednio ostre :-xCytat:
Zamieszczone przez jetchan
Kilka nowych fotek z teatru :)
Lekko przeswietlone - ale ciekawe ;-)
Pierwsze (żołnierz) super :) Ja bym jeszcze ewentualnie trochę z cieni powyciągał szczegóły - ale i tak robi wrażenie :)
W mikołajki – 6 grudnia – w siedzibie Duszpasterstwa Akademickiego „Tratwa” 400 osób poddało się badaniom i w ten sposób zgłosiło swój akces do banku dawców szpiku kostnego. Akcję zorganizowało Stowarzyszenie „Kropla”. To prezent dla dzieci chorych na białaczkę z Kliniki Onkologii i Hematologii Dziecięcej Akademii Medycznej we Wrocławiu. Tarnowska delegacja będzie uczestniczyć w poniedziałkowym piątym zjeździe osób, które zostały wyleczone z chorób nowotworowych krwi.
http://www.tarnow.net.pl/index.php?p...domosc&id=3287
To drugie... hmm, rozumiem ideę, ale chyba troche przedobrzone. W pierwszym odrugi: "o, nieostre", dopiero potem zauważa się głowę w rogu. Może jakiś trochę mocniejszy crop i lekka operacja warstwami/levelami?
Mhm .. podreperuje :)