... był na oku w oryginalnym rozmiarze 900x600, po kompresji do max 800 przestał nim być :mrgreen:
Wersja do druku
ja bym prosiła o więcej "rybnych", bo najlepsze z tego wątku.. (2!!!)
oj, Elizabeth zbyt przejęła sie reklamą w tiwi i teraz chodzi po domu i nuci "give me some fish, give me, give me some fish":)))
A.K. rybki są OK, ale nie trać czasu na rybki:)))masz kogo portretować, wokoło tyle się dzieje...są tematy...rybki trzeba karmić i zmieniać wodę w akwarium a niekoniecznie fotografować:)))
Adso, gdzie Twoje wychowanie, kobietom się nie odmawia, więc Elizabeth ...
Wcześniej zamieściłem IMO najlepsze, to było jeszcze chyba godne pokazania.
... ale jak tak na nie patrze to coś mi się WB nie podoba ...
A.K.... ja jestem wredny i kobiet nie traktuję lepiej od mężczyzn...jest równouprawnienie czy nie? a jak startuje w tej samej konkurencji to nie ma zmiłuj:)) ja mogę siatki do domu odnieść jak ciężkie... ale to przecież Twoja galeria więc...:)))
Jak dla mnie nr.12 bardzo ładna i wcale nie przeszkadza brak ostrości.Wręcz przeciwnie nadaje zdjęciu pozytywnego klimatu;).
Pozdrawiam.
Lubię te ramirezki. Fajne sa w Twoim wydaniu.
Mini relacja "Szlakiem Doliny Liwca". Chyba cz. 1/2 (chyba, że po obróbce nie będzie co pokazywać). ;-)
Słońca nie było wogóle a niebo było szare. :-( To na usprawiedliwienie przepaleń.
14-19 Skansen w Starej Suchej (Muzeum Architektury Drewnianej), 29 z drogi do "Sowiej Góry".