Co wyleczyc !! wiesz jakie to jest fajne ?? Zawsze znajdzie sie cos do kupienia 8)
Wersja do druku
Co wyleczyc !! wiesz jakie to jest fajne ?? Zawsze znajdzie sie cos do kupienia 8)
hehe wypryski chyba od jajecznicy, a onanizm wcale nie jest taki fajny, za pare lat pewnie sprzedam mame i tate zeby miec 400 1:2,8 :)
Wystarczy ze nerke sprzedasz i bedzie ok ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Heh widze, że kobitki reagują na hobby faceta w bardzo zbliżony sposób ;)
Moja lubi oglądać fotki zrobione ale widze zazdrość jak czasami ... tfu ... często zajmuję się aparatem niż nią ;)
no tak reprezentujemy na tym forum dwie postawy, tych ktorzy juz maja zony i moga je chwalic lub narzekac i tych ktorzy ich nie maja, Ci pierwsi pomimo "sukubow" :) maja sprzet godzien pozazdroszczenia, Ci drudzy przewaznie to mlodsze pokolenie i sa biedni jak myszy, wyjatki potwierdzaja regule a na imie im Vitez :)
A watek o zonach jest tu: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=2994 :)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
thorin,
nie wydaje mi się :)
i ja się pod słowami Viteza podpisuję, przy czym nie mam aż takich ambicji, żeby spłacać L-IS'a.
Vitez uwaza sie za zbyt starego by nazywac go "mlodsze pokolenie" ... 4 lata pracy w jednej firmie z rozsadnymi zarobkami ale zakredytowany po uszy :? .
A jednoczesnie za mlody na malzonke 8)
Fotomaniak - tak moge powiedzieć o moim koledze z pracy , który nie mając ani grosza zaciągnął pozyczkę w PROVIDENCIE na zakup 300D.
no rzeczywiscie, ten provident nie pozostawia zadnych zludzen :D