Tofik! nie wydurniaj się, idź normalnie!:mrgreen:
Całość bardzo fajna, nawet lepsza od poprzedniej sesji kabaretowej, ale.. ile oni zagrali skeczy tego wieczoru..?:shock:
Wersja do druku
Fotka 31 fajny moment :) Hazan będzie musiał zrobić stronę startową z informacją, że to forum dla dorosłych. :)
Wszystkie mi się podobają. Koncertowe super. Jak patrzę na kabaretowe to mi się przypominają zdjęcia z wątku miclesa. Konkluzja była taka, że nie da się tego zrobić atrakcyjnie, a tu mamy dowód, że się jednak da.
O sporo zagrali , ponad 2.5 godziny byl wystep w sumie , poza tym troche sami sie smiali z siebie bo juz nie wyrabiali ;] , atmosfera byla super , pelen luz , to nie to samo jak w tv ;] , w garderobie jak wywiad robilismy tez sobie jaja robili , spoko chopaki :D
foty przednie
imho w tych kabaretowych za duzo skosow
Tak juz mam ;]
Mnie się podoba, dynamika u muzyków i nawet skosy u Mru. Dodają ekspresji. Ładne.Co do ślubnych - nie bardzo podoba mi się ,,klasyk'' z kwiatkiem zdobiącym ławę kościelną i fota księdza w tle krucyfiksu - ryzykowany zabieg z tak ,,cienkim'' i nie przykuwającym uwagi krzyżem, wygląda jak ,,ucieczka'' AF-a, a tak pewnie nie było. Ogólnie spoko. Pozdrawiam.
No coz co jak cos najmniej robilem slubow , praktyka robi swoje , to juz sie zdolalem przekonac , a ze jednak nie tak latwo zalapac sie na slub , to troche czasu mi potrzeba ;]
34.
Coma - Klub Wytwornia - 7.03.2009 czyli jeszcze z dzis ;]
Po weekendzie jak sie ogarne , bo juz padam na pysk bedzi troche swiezych kabaretow.
łosz cholera, super!
Rzeczywiście jak w tytule. Dawno ich nie widzialem.
swnw.