yyyy...to znaczyy....już sama nie wiem :lol:
Wersja do druku
Ale ja wiem A Ty aby wiedzieć to proponuję abyś dopisała się do listy, ( proszę zerknij do swojej poczty )
Lista Plener
1 Sergiusz
2 enter
3 odi
4 airhead
5 Kargulo
6 Eosiak
7 Nikoden
8 kami74
9 malinowy
10 Marcin K + Beata K
Sergiusz zerknęłam ;) Troszkę się waham bo nie wiem jak z czasem to wszystko wyjdzie...ale nie mówię "nie".
Ale ja wiem jak. Z czasem wyjdzie. Owszem czasem coś nie wychodzi. Dzisiaj w Tokio zamówiliśmy pogodę tak, że musi wyjść.
co do Nowej Pragi to warto przeczytać chociaż Spacerownik Warszawski przed plenerem. Ja się niestety muszę wypisać z przyjemności
Aktualna lista Plener
1 Sergiusz
2 odi
3 airhead
4 Kargulo
5 Eosiak
6 Nikoden
7 kami74
8 malinowy
9 Marcin K
10 Beata K
Przestraszyłeś się pogody?:-D Ja do pleneru przygotowuję się przy pomocy książki Korzenie Miasta. http://www.mareno.pl/prod/MIDN/83-85584-52-8
Sergiusz - do rezygnacji z tak ciekawych miejsc nie rezygnuję szybko i bez powodu.
co do pogody to raczej pierwszy wymięka sprzęt :)
Mi uszczelnili i przestało się kurzyć do środka.:-D Ale na deszczu jeszcze nie miałem okazji sprawdzić. Mam nadzieję, że pierwszy plener nie będzie ostatnim bo jest jeszcze wiele ciekawych miejsc. Będzie zapewne niejedna okazja do spotkania. Tym bardziej, że w związku z plenerem pojawia się kilka nowych możliwości.
Pozdrawiam!
Witam
Jak juz bedziecie w plenerze to prosze serdecznie pozdrowic Stalowa 52 , okno nad brama, drugie pietro:)
Z tego okna robilem jakies 45 lat temu swoje pierwsze zdjecia jeszcze mieszkowym aparatem VOIGTLANDER 6x9 .
Bedac w 2008 w maju w Polsce uwiecznilem na zdjeciach wszystkie kamienice na Stalowej.
Zadne tam zaciecia artystyczne, po prostu uwiecznilem kawalek historii ktorej moze juz za kilka lat nie byc.
Zycze bardzo udanych plenerow i jak bedziecie mogli to dajcie moim kolesiom sprzed lat na piwko, stoja tak od 40 lat pod brama na Stalowej 50 :)
A to moja kamienica i moje okno
sztajmes