Hola hola, akurat wystawa p.t. DISCO Zachęta jest bardzo dobra i ciekawa :D
Wersja do druku
To taka ironia była, wiesz... :)
(Nic nie mam do Zachęty ani do CSW, czasem po prostu nie rozumiem Sztuki tam wystawianej - podobnie jak tutaj)
... a wg mnie jest tak: "chodziło Ci to żebyś był jakby "nad" tym co jest na zdjęciu i wydaje Ci się ze to uzyskałeś", no ale "każdy widzi co innego" i pomimo, że "nie było żadnej konwersji" ponieważ "nie obrabiasz zdjęć...to byl kompakt" to "masz zupełnie inne zdanie" bo "wiesz ale idzie bez obróbki", a ponadto "wiesz" a "może nie" ...
Komentarz: WTF ?? Kim jesteś i dlaczego to robisz? :)
Może to kolejna droga Sergiusza?
Wiem wiem :D
Ostatnio Piaseckiego oglądałem i ponad połowy jego twórczości nie rozumiem, ale mniejsza o większość ;)
Żeby nie było totalnie OT, jak by pokazać na co ten dzieciak patrzy, użyć do tego trochę innej perspektywy, no i jednak poprawić kontrast żeby pojawiła się jakaś czerń i biel to może by coś z tego było, w obecnej postaci nie zachwyca.
P.S. Marcin radzę się przekonać do obróbki, bo dawniej też się siedziało z materiałami światłoczułymi, maskowało i jeszcze inne różne kombinacje robiło, dziś mamy to wszystko zebrane w pigułce nazwanej Photoshop.
http://www.youtube.com/watch?v=LSqWVlf1KoE
...
cokolwiek by tu jeszce napisać i tak to nie ma znaczenia...
zrzuć kajdany...
aby wnieść się "nad" trzeba najpierw wejść "pod"
ja przepraszam, ale japrzepraszam ma racje
no moze
Koniec, ten wątek nie ma sensu, tak samo jak zaprezentowany w nim pstryk.
Marcin, pokombinuj trochę, popracuj nad techniką i za jakiś czas pokaż nam że stać Cie na więcej.