ja 21 odpadam bo się szykuję na plener Lustrzanki jeśli wszystko wypadnie zgodnie z planem :(
A tam do tego muzeum MPK to można w tygodniu tez isc :D
Wersja do druku
ja 21 odpadam bo się szykuję na plener Lustrzanki jeśli wszystko wypadnie zgodnie z planem :(
A tam do tego muzeum MPK to można w tygodniu tez isc :D
jeszcze przyszedł mi do głowy:
jedyny w Polsce skansen miejskiej architektury drewnianej przy Centralnym Muzeum Włókiennictwa przy ul. Piotrkowskiej 282
w soboty czynny od 11 do 16 - wstęp wolny i nie ma żadnych opłat za fotografowanie
ale przydałaby się ładna pogoda
W skansenie jest siedem obiektów przeniesionych z różnych miejsc Łodzi: pięć domów rzemieślniczych z drugiej połowy XIX i początku XX w. z ul. Kopernika, Wólczańskiej, Żeromskiego i Mazowieckiej; kościół ewangelicki z ul. Nowosolnej; willa z ul. Scaleniowej - wszystkie oryginalne i po renowacji
A jak większość osób zapatruje się na termin 14-15 lutego?
Uważam że cmentarz żydowski i ewentualnie skansen przy muzeum włókiennictwa to dobry pomysł. Cmentarz przy ogrodowej też dobry pomysł.
na cmentarz żydowski tak jak pisałem tylko w niedziele więc 15 jak najbardziej
Cmentarz bardzo chętnie,
prognoza IMGW podaje, że 15.02 będzie "Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego" i +1, ale to prognoza długterminowa, więc na razie zachęcająco - będę śledzić na bieżąco.
dla mnie 15.02 odpada wyjeżdżam z Łodzi :( dopiero kolejny weekend..
W takim razie spróbujmy ustalić tak już bardziej konkretnie.
Kto pisałby się na 15 lutego na cmentarz żydowski? - Ręka do góry :D
Ja tak :) na oba terminy
Ja też jestem za, niezależnie od miejsca i terminu.