Podpowiedzcie mi przy jakim czasie robilibyscie bardzo dynamiczne modelki na wybiegu??
Wersja do druku
Podpowiedzcie mi przy jakim czasie robilibyscie bardzo dynamiczne modelki na wybiegu??
Okolice 1/100 . Pozniej ewentualnie Neatimage 8)
Dzięki Vitez za porade :D. Robiłem zdjęcia własnie w okolicach 1/125 ale niektóre wychodziły poruszone.
Ruszona była najczęściej ręka lub głowa dopiero przy 1/250 było wszystko super zamrożone. Musze jednak dokopać się do tabelki z czasami - widziałem ją gdzieś na płycie z National Geographic Szkoła Fotografowania czy jakoś tak.
A więc zapraszam wszystkich do mojej galerii na www.r.plawgo.com znajdują się tam zdjęcia z mojej wycieczki na litwe. Tylko prosze was nie krzyczcie, że światło nie te:twisted::) , bo nie mogłem sam wybierać czasu kiedy jestem przy danym obiekcie :( - to była wycieczka autokarowa.
Tak więc jedno zdjęcie na zachęte :evil: . Sukcesywnie bedę wrzucał kolejne, narazie tylko pare.
Edit. Zachęta mi uciekła :D
Witam ponownie :P długo mnie nie było ale mam nadzieje, że przyjmiecie mnie z powrotem. Kilka starszych zdjęć, które w końcu doczekały sie obróbki:
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania :P