Vitez napisał:
Cytat:
autor smie pyskowac ze mu nieladnie odpowiedzialem "bo forum to sluzy do wymiany wiedzy"
Tomek, wypowiem się na forum publicznym, ale do Ciebie osobiście, aczkolwiek dotyczy części tego wątku.
A co z tymi biedakami, którzy są na etapie kupienia sobie 10D, maja Zenita, i nie maja pojęcia jak się zabrać do cyfrówki?
Moge poszukac forum "Zenita wymienie na Canona 10D - pomocy!"
Cytat:
Po prostu wszyscy uzytkownicy sprzetu powinni wbic sobie do glowy by najpierw przeczytac instrukcje
Przeczytałem, nie mając aparatu w dłoni (w sumie miałem kiedyś przez 10 minut w Galerii Mokotów w sklepie Canona).
... i po przeczytaniu instrukcji zaszumiało mi w głowie, MILION pytań - KTO MI NA NIE ODPOWIE?
Albo kupię w ciemno i być może będe żalował!!!!!
Ale szukam, może jakieś forum, tam sa ludzie, którzy mają już sprzęt, poczytam archiwum, popytam, poczytam 5 raz instrukcję!
Szukam............ :D Znalazłem
http://canon.hazan.ys.pl - szukałem w googlach.
Nawet się zarejestrowałem. Pytam, ludzie piszą ciekawe rzeczy. Pełna baza wiedzy - PRAKTYKA.
Jak kupię aparat będe wiedział więcej, instrukcję przeczytam po raz 6 zanim włącze aparat (czytam instrukcję przed włączeniem - po to są).
No i ta wiedza z forum.
Ale czy wszyscy się chca dzielić swoją wiedzą? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
RACZEJ TAK. :|
Kilka osób ma dość prostych pytań. Co tam, niech czyta instrukcje. LENIUCH.
Niech potestuje na swoim aparacie. ( na Zenicie mogę wkręcić i wykręcic obiektyw, ewentualnie korbką ptrzewinąć film, no i pstrykać - ale bez przesady, bo się kurtyna zacina) :wink:
Proszę nie róbcie z tego tak fajnego FORUM kaszanki.
Ponieważ nie na temat MODERator może to skasować
:wink: