-
O MATKO!
...Pytasz i to jeszcze z krzykiem. :)
A czy zachciało Ci się zerknąć na fotki z pierwszego posta???
....jesli masz na mysli zdjęcia z tej wiadomości to TAK.
Widziałeś jakąś wersje Canona 40D, w której lampa wbudowana jest umieszczona POD obiektywem???
....Masz rację nie widziałem i w moim 40d taż jest na górze ??
(jakbyś zobaczył fotki to być wiedział że ciemny pasek jest NA GÓRZE zdjęcia, więc nie może to być cień obiektywu!)
....NIE kolego - jakbyś Ty dobrze patrzył , a nie tylko chciał się w...... to byś zauważył, że zdjęcie było zrobione aparatem obróconym o 90 st. w lewą stronę !!!
Podsumowując; że też po świętach jesteś taki "inny" jak wszyscy. Czyżbyś nie dostał upragnionego prezentu :))
Trzymaj się cieplutko.
Pzdr rOBCIo
-
http://img395.imageshack.us/img395/9291/52094596gx4.jpg
to też było zrobione aparatem obróconym o 90 st. w lewą!!! strone??
A jak Twoja hiopoteza wytłymaczy fakt, że ten pasek pojawia wg tego co mowi autor na 1 z 5 zdjęć???
Co do prezentów - ja zawsze dostaje to co chce!:twisted:
EDIT: Specjalnie dla Ciebie roberto - tak wygląda cień jaki rzuca ela 16-35 (troche chyba jednak większa od canonowego kita) na 20D z wbudowaną lampą przy 16mm:
Podobne?:twisted:
-
to też było zrobione aparatem obróconym o 90 st. w lewą!!! strone??
:shock:
A jak Twoja hiopoteza wytłymaczy fakt, że ten pasek pojawia wg tego co mowi autor na 1 z 5 zdjęć???
Gdyby wszystkie zdjęcia były zrobione ze statywu i zawierały ten sam zakres kompozycji i wtedy wystąpiły by takie "historie" to sam byłbym w kropce.
A tak to dalej uważam, że całą winę ponosi swiatło odbite od przeszkody (obiektyw, szafa, ściana czy co by to nie było)
IMHO tak właśnie myślę.
Co do prezentów - ja zawsze dostaje to co chce!
....Jedynak ?? :lol:
Pzdr rOBCIo
ps. Sam prześledzę ten post ponieważ interesuje mnie finał w serwisie.
A.. i przy słabym naświetleniu (w jakiejś odpowiedzi o tym było) niedoświetlone są przede wszystkim narożniki i wszystkie brzegi - ale to nie do Ciebie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
robertbl
....Jedynak ?? :lol:
Brat tez zawsze dostaje co chce:P:twisted: