Góra kadru bardzo dobra, ale ta reka troche kluje w oczy. Moze ciut wiecej, tak pare milimetrow zalagodziloby to.Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
A perkusista jakos mnie nie rusza... Czy jego twarz cos wyraza? ;)
Wersja do druku
Góra kadru bardzo dobra, ale ta reka troche kluje w oczy. Moze ciut wiecej, tak pare milimetrow zalagodziloby to.Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
A perkusista jakos mnie nie rusza... Czy jego twarz cos wyraza? ;)
Troche przejrzalem swoje, ale rownie kiepskie jak twoje ;) Kiepsko jednak z ostroscia... To od wloskiego wina pewnie... ale przynajmniej mam zdjecie, ktorym potajemnie twoj awatar podmienie :>>>>
a teraz czarny charakter :)
edit:aktualizacja linkow
w pracy, rozmawialem z kumplem i wleciala do pokoju cma - duza!
usiadla na oknie, ja wyciagnolem aparat i prosze:
focone KIT-en, co sadzicie?
EDIT:
cma marnie skonczyla - rano kumpel wypuscil ja na ,,wolnosc'', przez okno - i momentalnie nadlecial kruk i ja pozarl :D szkoda, ze nie bylo mnie przy tymz aparatem :D
edit2: aktualizacja linkow
z wizyta u Rodziny na wsi:
zbyt rodzinnie? czy osoby niezwiazane emocjonalnie z ,,modelami'' znajduja cos ciekawego?
(wiecej: http://212.33.73.7/~gawryl/photo/N/na_wsi/index.html)
edit:aktualizacja linkow
kruk mi sie strasznie podoba, czym to robione 100-300? a z dzieciakow w traktorze jak dla mnie dwojka, chlopak zdaje sie mowic "a jak to pociagniesz to wlaczasz klime" :) pozdro Gawryl
tak, @165mmCytat:
Zamieszczone przez thorin
w skali 1-6 czy 2-5?Cytat:
chyba chodzilo o 2 zdjecie :) ale jezeli nie to sie zamykam ;]
Cytat:
Zamieszczone przez Alzail
heh tosmy sie nie zrozumieli, tak wlasnie mialo byc :) podoba mi sie zdjecie numer dwa, dwojki to jak narazie mi mozna stawiac :) jeszcze... bo od wrzesnia uczesczam do szkoly foto i bede profi hyhy :)
ok.ciesze sie, ze to nie byla ocena :)Cytat: