A to jako ciekawostka - takie... "kocie lebki" tam maja ;-)
Wersja do druku
A to jako ciekawostka - takie... "kocie lebki" tam maja ;-)
Ale fajne!
Nie mogłeś zacząć od tych "greckich" zdjęć? Musiałeś pokazać to tour-paskudztwo na początku i to tak dobrze pokazać?
fajne, fajne. chyba jednak kupie polar do 16-35 :) choc miejscami za ciemno na niebie
Moglem - ale wlasnie takich widokow jak zamiescilem na poczatku ludzie sie nie spodziewali (tak jak i ja sam), stad chcialem zaczac od... nietypowej Grecji :smile:
1. Rodos
2. Rodos
3. Rodos
4. Rodos
Pikczer - jak byś był na szlaku pielgrzymkowym ;) . Kilka naprawdę ciekawych zdjęć. "Gdzieś w drodze do Lindos" b. się mi podoba. Szczególnie fotki z burzowymi chmurami mają klimat, a ja takie lubię bardziej niż z tymi błękitami. Wnętrza kościołów też na plus.
Może jednak wybierzesz się do Borów Tucholskich ;) :) .
No! Jest Grecja jeszcze na świecie, już myślałm, że wszędzie są bary, leżaki i deptacze.
Ja bardzo nie lubię tych zniekształceń szerokiego kąta. Czy tego nie da się nijak uniknąć? Poza tym - ładnie. Najbardziej podoba mi się 2 - ale tę wieżę pośrodku kadru to już mógłbys poprostować, ona nie musi lecieć w lewo. 3 i 4 pięknie by zagrały o świcie...
Ja do Borow T. oczywiscie nic nie mam a i chetnie je bym pofotografowal. Kto wie - moze kiedys... :roll:;-)
Ostatnie widokowe...
1.
2.
3.
4.
I tymi dwoma koncze swoj fotoreportaz wakacyjny.
Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za opinie. :-)
1.
2.
Co za przewrotność!!! :P