Skoro juz jestem w B&W
18.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Skoro B&W nie wzbudza emocji.. moze jesiennie?
19.
Wersja do druku
Skoro juz jestem w B&W
18.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Skoro B&W nie wzbudza emocji.. moze jesiennie?
19.
hmm zdjęcia są tak nijakie, ze nikt nie ocenia, czy moze po prostu nikomu się nie chce?:)
raczej nikomu się nie chce, bo zdjęcia wcale nie są nijakie:))) szczególnie 18 mi pasuje...to spojrzenie i ta obróbka BW pasują do siebie... 19 zresztą też "nastrojowe":)))) Mam jednakowoż jedną uwagę...jeśli już musisz zaśmiecać zdjęcie swoim adresem www to rób to na jakiejś ramce...będzie to z korzyścią dla zdjęcia.:)
Bardzo mi się podoba 19 - ciekawe kolorki, ciekawy kadr i ciekawa modelka :)
dzieki za pozytywne oceny:) co do tego podpisu.. faktycznie, podpisy psują zdjecia, ale w pewnym sensie.. o to wlasnie chodzi:) zeby nikt inny z nich uzytku nie mial.
co do modelki:) gdyby miała tu konto pewnie by podziekowała;) ja jedynie mogę się zgodzić z tymi slowami:)
Lome! Na 19. zrobiłeś jej nieładne cienie pod oczami ...
ja ich nie zrobilem.. ja ich conajwyzej nie usunalem:)
? dlaczego? lepiej sie przyznac niz udawac ze taki mial byc cel:p
Dla jednych fotografia ma kreować nieistniejącą rzeczywistość, dla innych retuszować niedoskonałości, a dla jeszcze innych ukazywać świat takim, jakim jest. Ja osobiście jestem zwolennikiem tej trzeciej opcji. Twarz z lekkimi przebarwieniami jest prawdziwa, zaś taka wygładzona ze wszystkich ułomności trąci plastikową sztucznością. Jeżeli chcesz tworzyć iluzję, retuszuj, jeżeli chcesz pokazać realność, dbaj o to, by Twoje prace oddawały ją jak najwierniej. To jest Twój wybór. Pamiętaj, że z dwóch ludzi patrzących na jedną kałużę jeden zobaczy brudną wodę, a drugi odbicie nieba.