No właśnie nie znajdę :>
BTW. ja się o odbitkach nie wypowiadam, tylko o skanach. i o obsłudze klienta oraz fachowosci.
Wersja do druku
No właśnie nie znajdę :>
BTW. ja się o odbitkach nie wypowiadam, tylko o skanach. i o obsłudze klienta oraz fachowosci.
no faktycznie skany bardzo tanie, chetnie bym sprawdzil, ale nie bede chyba po to jechal na drugi koniec kraju :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Tu masz warszawskie skanowanie, dosc polecane podobno :roll: :Cytat:
Zamieszczone przez SpydeRR
http://www.coolscan.pl/oferta.htm
A co do fotoquelle to gratuluje przejrzystosci i intuicyjnosci obslugi strony... troche to trwalo zanim w rozdzielczosci 1280x1024 zauwazylem ten ciemny, waziutki pasek z menu ukryty na samej gorze strony :?
Pewnie by Ci właściciel odpowiedział, że nikt nie uzywa takiej rozdzielczosci. Pracownik by przytaknął i spojrzeli by na ciebie złym wzrokiem. Tak miałem, gdy wypowiedziałem u nich słowo "Linux".Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
mysle ze po czesci to kwestia podejscia do indywiduwalnego klienta - zachodzac do FQ moge usiac przy labie, meczyc laboranta godzine az uzyskam to co chce.. pogadac sensownie rowniez sie da.. wiec moze trafiales na ich zle dni?
Heh mialem dokladnie to samo tylko u mnie na 1360x1024 :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Masz jakies dziwne proporcje monitora :shock:Cytat:
Zamieszczone przez SpydeRR
Hm.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
1280x1024 to 5:4
Przeciętny monitor CRT ma proporcje 4:3
1360x1024 jest temu znacznie bliższy.
Tyle ze u mnie w ogole nie ma takiej opcji do wybrania... a rzeczywiscie 1360 jest blizszy... coz to ja mam dziwny monitor najwyrazniej... chyba sie przesiade na 1600x1200 ;) . Koniec offtopa.Cytat:
Zamieszczone przez minek
Edit; O , znalazlem 1280x960 8)
Nie orientujesz się jakie są ceny w tym labie?Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth