-
Czasu troche minelo, to moze podejme kolejna probe ustawienia jakiegos spotkania:> Streaf czasowa i pora roku zaczela juz sprzyjac wieczornemu foceniu, to co.. moze cos pomyslimy? Zawsze chcialem dworzec kolejowy w katowicach obfocic, z tym ze niekoniecznie od strony peronow.. raczej od strony taboru, torow itd.. ma tam ktos wejscie? :mrgreen: Ktos wogole bylby tematem kolejowym zainteresowany?
-
Ja się zgłaszam na ochotnika :-)
Może być w dni "robocze" bo jestem w Katowicach.
Koło 17.00?
-
Jak dla mnie, dni robocze pasuja, godzina 17 tez nie jest najgorsza :)
-
-
mam ostatnio tyly w zagladaniu do dzialu "plenery" ale juz sie rehabilituje :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
RNz
Kubak, co ty na to?
a co innego moge powiedziec - z Wami mialbym sie nie spotkac :mrgreen: ?? mysle ze wieczorem moglbym sie wyrwac :-) .. dajcie tylko znac kiedy - przyjade :-)
a przy okazji chcialem Wam zaproponowac plener w ta sobote nad jeziorem Goczalkowickim.. miejsce - ujscie wisly do jeziora, tereny miejscami troche podmokle ale za to duzo zwierza do fotografowania (male, duze, latajace, plywajace - slowem czego dusza zapragnie :-) ) no i landszafty tez moga bardzo ciekawe wyjsc (moze sie jeszcze na mgle zalapiemy) .. chce sie tam pokazywac regularnie na jakies dluzsze zasiadki.. w ta sobote bedzie rekonesans od 7 rano - zapraszam :-)
w ogole to musze sie wam pochwalic - bede testowac wkrotce plywajaca czatownie ktora sobie wybudowalem ku przerazeniu mojej zony :mrgreen: .. kazala to od razu wyniesc do piwnicy ale jak tylko kupie bagaznik na dach to zdam relacje jak sie spisuje :-)
-
Ja sie wstepnie na sobote zapisuje, tylko wiecej szczegolow.. godzina, miejsce spotkania, wymagane wyposazenie (poza gumiakami)..? :)
-
dzien - sobota 15.11
godzina - 7 rano
miejsce - most na wisle za miejscowoscia Strumień
gumiaki wskazane choc sucha noga tez sie tam da przejsc (podobno ;-) )
szklarnia - wedle uznania :mrgreen:
ja bede na 100% - z katowic moge kogos zabrac :smile:
edit:
tu jest fajna mapka tego co nas czeka :-)
http://mapy.pomocnik.com/mapy-satelitarne/?mapa=4847
bardzo fajnie widac ujscie wisly.. bylem kiedys na poludniu do tego miejsca (przy tej wyspie) ale to dawne dzieje - http://canon-board.info/showthread.p...cza%B3kowickim ;-)
-
Ja bym proponowal umowic sie gdzies w pszczynie.. jakas stacja benzynowa/mcdonald czy cos.. ty znasz droge, ja nie.. bedzie mi latwiej:mrgreen:
-
to moze przyjedz rano do Katowic, zostawisz u mnie auto i pojedziemy jednym samochodem :-)
-
Pomyslimy.. moze jeszcze kolega kanonier z pszczyny bedzie chcial sie wybrac, to wtedy pojade swoim gratem.. on ma takiego samego wiec wiesz..... ewentualnie moge po ciebie podjechac i poturlamy sie razem moim :mrgreen: