to ten resizer pewnie, na razie musze to wrzucać w pracy, a nie mam tu za bardzo czasu jeszcze wyostrzyć po zmianie rozmiaru... szkoda ;)
pozdrawiam :D
Wersja do druku
to ten resizer pewnie, na razie musze to wrzucać w pracy, a nie mam tu za bardzo czasu jeszcze wyostrzyć po zmianie rozmiaru... szkoda ;)
pozdrawiam :D
na wspomnienie końcówki tegorocznego lata, portret, który z takich czy innych powodów nie znalazł się tu wcześniej.
9.
nie ostrzone po zmniejszeniu :]
z czasem uzupełnię jeszcze ten wątek.
dziękuję :)
za duzo tych blikow od slonca.. Mogles troszku sie inaczej ustawic
to dym, zamierzony :)
Jednak chyba ten dym przeszkadza w odbiorze zdjecia.
cien by Cie uratowal i blenda/reflector, ew cien i bliskosc jakies naturalnej blendy np jasno pomalowanej sciany - zdjecia mozna robic ZAWSZE tylko nieraz trzeba sie mocniej nakombinowac
Justyna
szkło: Tamron 28-75/2.8
#11:f11
reszta: f3.5-4.5
Pozdrawiam :)
11 mi sie wkreca, fajne tlo dopasowales lubie takie klimaty
hehe w tym samym miejscu (i zdaje sie o tej samej porze) robilem zdjecia 3 tyg. temu ;)
sa nawet w moim watku lol
a co do Twoich prac.. pozy spoko (troche za malo dynamiczne jak dla mnie, ale to jest kwestia preferencji osobistych).
modelka znana i juz komentowana, wiec ten temat pomine, jednak fotki sa zdecydowanie za ciemne.
ogolnie wyszlo niezle, ale bedzie o wiele lepiej, gdybys rozjasnil te zdjecia (nawet kosztem przepalen)
moze jakas konwersja do b&w urozmaici sesje? :)
10. bardzo fajne (co nie oznacza ze pozostale nie podobaja mi sie :)). Wszystko na nim mi sie podoba, moze poza cieniem na lewym oku modelki. Blenda delikatnie od spodu przydaloby sie doswietlic.