Dzięki :P
Wersja do druku
fajny zestaw micles szczególnie pierwsze zdjęcie mi się podoba
Czyli znowu mam rację, że warto być trochę przed imprezą, i zostać trochę po.
A nie macie wrażenia, że oba zestawy przedstawiają jakąś zabawę chłopców "w wojnę"? Ja rozumiem, że to inscenizacja, rozumiem, że mieszkańcy, ale moim zdaniem obaj rywale nie wykorzystali nawet w 50% posiadanego sprzętu. Rażą mnie niezwykle miłe i miejscami uśmiechnięte buzie aktorów, wkurza wszędzie widoczny tłum gapiów i innych fotografów. Dla mnie kicha. Żaden z zestawów nie oddaje powagi i tematu przedstawienia. Z tych fotek wyłania się dla mnie zabawa dla gawiedzi i nic poza tym. Nie zrozumcie mnie źle. Chciałbym aby na fotkach więcej było widac powagi sytuacji, dramatyzmu, zaangażowania. Szkoda szkła na takie jałowe pstrykanie...
Intense - zabawa w wojenkę na ulicy, w asyście gapiów, czyli zabawa dla gawiedzi i nic poza tym - to jest to o co chodzi. Ja też bym to właśnie tak chciała pokazać, gdybym umiała. I niech tak zostanie, niech tak na całym świecie będzie. Powaga sytuacji to jest w Iraku, w Afganistanie i wielu innych miejscach, ale ja bym nie chciała żeby Micles i Goomis tam pojechali po prawdziwie dramatyczne fotki.
Myślisz, że mógłbyś się ze mną zgodzić Intense?
Miclesowi - gratuluję wygranej!
I Goomisowi - też ładne zdjęcia pokazał.