Właśnie inny kolega z forum pisał o dmuchaniu odkurzaczem....i znów zarobili na "Żytniej" :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Wersja do druku
Właśnie inny kolega z forum pisał o dmuchaniu odkurzaczem....i znów zarobili na "Żytniej" :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Pszczola, Marko-wroclaw - dzięks za info.
Nie, nie... kolega z forum nie dmuchal chyba odkurzaczem, ale zasysal do odkurzacza paprochy. Razem bodajze z migawka.Cytat:
Zamieszczone przez Golibroda
Co do szczelności 350D to wczoraj sie troszeczke zdziwilem jak pod szybka oslaniajaca lcd chodzila mi wczoraj caly dzien muszka (taka malutka na 2 mm) :) ale dzis juz jej niema moze poszla gdzies indziej:)
heheh, może to była japońska muszka, która przeżyła transport z japonii zamknięta w 350D i jeśli wydostanie się na zewnątrz to będzie pierwszy przypadek muszej grypy :D musisz uważać!
Cytat:
Zamieszczone przez speed555
Mnie też łaził jakis robaczek mały po lustrze. I wcale nie wpadł podczas wymiany optyki bo tą wymieniam od wielkiego dzwonu, a wtedy to juz na pewno nie wymieniałem
Te dwa zdarzenia chyba coś mogą powiedzieć o szczelności półki amatorskiej.( a w zasadzie jej braku :evil: )
Z ta szczelnością to chyba jaja sobie robicie.....Cytat:
Zamieszczone przez Alv
Pozdr
Lutek to ci opisze takie zdarzenie
Koniec lat 90-tych. Mistrzostwa świata w rajdach samochodowych. Jeden z najbardziej morderczych rajdów w Grecji - Rajd Akropolu. Szutry + wysoka temperatura. Wielu fotografów z agencji uzywa dla ochrony aparatów w obudowach do zdjęć podwodnych. Pod koniec dnia ... wysypują z nich pył.
I powiesz że wtedy woda była gęstrza ? :)
Obudowa podwodna jest szczelna w warunkach do ktorych zostala zbudowana anie zawsze i wszedzie. Moze pelna hermetycznosc uzyskuje pod wplywem pierwszych kropel wilgoci lub cisnienia zewnetrznego wody? To tlumaczyloby nieszczelnosc w sauchych warunkach :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez Driver
A ty Vitez też nabijasz sobie licznik powtórkami :lol: