Jeśli termin przypadnie to również bym się zjawil.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Jeśli termin przypadnie to również bym się zjawil.
Pozdrawiam
Ja byłem do tej pory na kilku KKMowych plenerkach to teraz pisał bym się na CB. Tylko wszystko zależy od terminu.
Panie konduktorze Pazurku, sonde poprosimy, dwa terminy które sie narazie pojawiły to ostatni weekend wrzesnia 27-28 oraz pierwszy weekend paździerza 4-5. Powtórka z zeszłego roku z ta sonda czy jak ? :)
juz pisze prosbe do TG...
To możemy razem jechać.. tylko nie nastawiaj się na plener typowy ;) na KKM to artyści są.. a u nas zlot polega na piciu piwa w piwniczniej izbie, świecenie sobie lampami po oczach ;) i chwalenie się sprzętem.. i łażenie po mieście celem straszenia ludzi i zwierząt ;) - niektórzy demolowali też muzeum ;) szczegóły np. tu
zaczynam się bać... :D
hmm chętnie bym się wybrał nie ma co :)
tylko że ostatni weekend wrzesnia to raczej odpada bo musze do akademca się wprowadzić :(
no i szkoda ze nie ma takiego spotkania gdzies w centrum Polski bo z warmii i mazur troszke daleko będzie :P
no ale postaram się być :)
To moze i ja sie stawie jak sie uda.. do krakowa mam niedaleko:)
Bede obserwowal watek i jak pojawia sie konkrety to sie ustosunkuje :)
Hm, nie wiem, czy w październiku uda mi się wyrwać, pomyślę :) Na razie nie głosuję.
Jeśli chodzi o Sosnowiec, to zaliczam taką imprezkę: http://euroszanty.sosnowiec.pl/index.php?k=14&lang=pl . Być może przyjadę w te okolice trochę wcześniej, jakieś góry mi chodzą po głowie.