W sumie na stadionie można kupić.Cytat:
Koszt ryzyka
Kwestia przekonania czy to jest moralne.
Wersja do druku
W sumie na stadionie można kupić.Cytat:
Koszt ryzyka
Moralne czy też nie ja osobiącie odradzam. Mój kumpel kupował komórkę na 10-lecia od jakiegoś faceta, po kupnie uszedł ze cztery budki i zza piątej wyłonił się dresiarz grzecznie proszący o komórkę. Kupel udał, że nie wie o co chodzi i powiedział, że nie ma, a na to zza budki numer 5 wychodzi niedoszły sprzedawca z ironią w głosie deklamują "A co qr*** pzed chwilą opchnąłem" Ja dziękuję za takie zakupy i to jeszcze sprzętu foto <koszty niebagatelnie wyższy>Cytat:
W sumie na stadionie można kupić.
Bardziej mi chodziło o oprogramowanie.
Raz kupiłem na stadionie garnki. Mam do dziś.
[ Dodano: 22 Lipiec 2004 ]
http://consumer.usa.canon.com/ir/con...2#New%20Window
Dobra strona - są tu sterowniki, upgrade-y, firmware, instrukcje EN, FR (polsich niet)
Wracając do watku instalacji firmware... Czy jest mozliwe przegranie pliku z aktualizacją firmware bez użycia czytnika kart CF ? Próbowałem na 100 sposobów przerzucać pliki za pomocą kabelka USB ale bez skutku :| .
Na stronach Canona jest to dokladnie opisane...Cytat:
Zamieszczone przez pnt
zgrywasz na karte, przy wlaczeniu aparatu wyswietli Ci sie komunikat .... press ok i all
wgrywalem kiedys do D60...
POZDRO
w fotopolis byl szczegolowy opis po polsku jak to sie robi...
Tequil,Na tamtej stronie mozna znalezc link do programu ktory wgra program po kabelku prosto do aparatu 8)Cytat:
bez użycia czytnika kart CF
Przy okazji ponowie swoja rade: warto najpierw pocwiczyc z legalnym firmware, zeby potem zaoszczedzic nerwow z crackowaniem :)
ja wolalem sciagnac z internetu plik przegrac na CF i wgrac do aparatu, niz bawic sie kabelkami...
Znalazłem program na stronie Canona. Podmieniłem oryginalny plik na wersję made in USSR no i pojawił się problem. Firmware przeszło na kartę ale nie uruchomiła się instalacja. Zauważyłem, że wersja firmware Wasi ma ten sam numer 1.1.1 co w moim aparacie. Chyba jest to przczyna. Czy mozna jakoś podmienić literkę w nazwie firmwere (np na 1.1.2) zeby oszukac aparata?
według mnie... nazwa nie ma nic do tego...powinien go nadpisac or sth like that