Czy któryś z panów może mi powiedzieć czy ów obiektyw można od ręki kupić w województwie kujawsko-pomorskim, bo w takowym mieszkam ??
Wersja do druku
Czy któryś z panów może mi powiedzieć czy ów obiektyw można od ręki kupić w województwie kujawsko-pomorskim, bo w takowym mieszkam ??
nie ma, no chyba ze Auwo ma...
Skoro wrecz odwrotnie to czemu nie widac Twojej miejscowosci w profilu?Cytat:
Zamieszczone przez Nickifor
Hej Panowie - macie może jakiś działający kontakt do Coronado ?? Nie odpowiada na maile, na GG ciągle nieobecny.... a cena 320 zł za 50 f1,8 II na jego www ciągle wisi...
Ta cena nieaktualna. Polecam wojweta z Poznania - we wtorek będzie miał za ok 340 zł dość dużo ...
Z czego to wnosisz ? Na poczatku przyszlego tygodnia bede mial do odbioru ten obiektyw za 326 zl (lacznie z kosztami przesylki). Na maile faktycznie rzadko odpowiada mniej wiecej raz na dwa dni.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Aha dodam ze czekam juz 2 tyg mniej wiecej na obiektyw gdyz wszystkie podobno mu zeszly i zapotrzebowanie ma pokryc dopiero ta dostawa.
Jeśli towar nie jest dostępny od ręki to moim zdaniem oferta nieaktualna. Za długo siedze w tym biznesie żeby wierzyć oświadczeniom typu "będzie na wtorek" :D
Nie sposob sie nie zgodzic ... z tym ze pisales o cenie a ta jest jak najbardziej aktualna.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Dostalem potwierdzenie o tym, iz obiektyw zostanie wyslany w poniedzialek co w polaczeniu z opiniami o coronado raczej nie pozostawia watpliwosci o dostepnosci tego szkla.
Tyle ode mnie. Pierwszy raz u niego robie zakupy wiec narazie trudno mi wypowiadac sie w oparciu o wlasne doswiadczenia.
No skoro tam mówi, to pewnie będzie miał dostawę. ylko z tymi dostawami to jest różnie. Czekasz na coś i okazuje się , że niespodziewanie nie ma..
Widze, ze konkurencja za wszelka cene usiluje mnie zdyskredytowac... Kto u mnie kupowal to wie, ze dotrzymuje slowa.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Pozdrawiam
Coronado