-
Ze streetu nic jeszcze nie mam i długo mieć nie będę niestety, ale coś z Białostockiego skateparku znajdziesz u mnie na stronie:
www.karollapy.ownlog.com
Swoją drogą większość ze skateparkowych zdjęć to jak dla mnie porażka, no ale zawsze jakaś "akcja" w obiektywie.
-
Dawno tutaj nic nie pokazywałem, więc kilka zaległych i nowych zdjęć:
26.
27.
28.
29.
Jestem bardzo ciekaw waszych opinii, nawet szczerych do bólu :D
-
27 fajna perspektywa,no i efekt rybie oko
28 pokazałbym całe koło.
-
Tak się składa że przy zdjęciu 28 miałem tylko jedną próbę, bo ognie się dopalały, w dodatku z założoną stałką 50mm 1.8, więc to i tak cud że zdjęcie jest ostre. Ale oczywiście sam wolałbym pełne koło zarówno pod względem kadru jak i czasu naświetlania.
-
A mi się te ftografie podobają, oglądałem kilka razy, żeby sobie wyrobić zdanie. Jest w nich powiew świeżości i inne niż zazwyczaj nieszablonowe spojrzenie.
-
No i jeszcze tak ze dwa. Drugie jest strasznej jakości niestety, powywalało mi szumy i się troszkę przepaliło w paru miejscach, a jakaś kobieta mnie wygoniła z klatki schodowej z której robiłem zdjęcie więc nie miałem szansy poprawić...
30.
31.
-
Samyang 8mm dotarł. Testy w moim wykonaniu są raczej dynamiczne:
32. Co o tym myślicie?
-
Wyszło super, chociaż jak dla mnie lepiej by było jakby nie było aż tak wyraźnie widać doświetlania lampą...
-
Nie wchodziłem do własnego tematu tak dawno, że już prawie o nim zapomniałem... Kilka zaległych zdjęć poniżej. Chętnie posłucham komentarzy...
33.
34.
35.
36.
37.
37,5 :lol:.
38.
No i troszkę z innej beczki:
39.
40.
41.
42.