to prawda! Super wypas zdjęcia! Keep it shooting ;)
Wersja do druku
to prawda! Super wypas zdjęcia! Keep it shooting ;)
I niech teraz ktoś powie, że Warszawa nie zachwyca. Bardzo malowniecze przedstawienie. Gratulacje!
Warszawa nie zachwyca, o nie!
Ale te zdjęcia - owszem :)
suuuuuuuuper
Warszawa ładne miejsce jest, w sumie. Może zza wyjątkiem paru miejsc, jak np. "skwer" od JPII do Marszałkowskiej, między Świętokrzyską a Jerozolimskimi. Jedyny ratunek to sprowadzenie tego wszystkiego do parteru :D No ale mniejsza...
Zdjęcia przecudne są, niestety nie ponumerowane więc nie mogę*wyłonić moich ulubionych prac ;)
Ps. Co mówisz wchodząc do tych wszystkich budynków, z których robisz zdjęcia? Mnie korci, żeby coś w tym stylu porobić, ale jakoś*nigdy nie miałem odwagi wejść gdzieś tam, zresztą, nawet jeślibym wszedł i tak nie wiedziałbym co mówić ;P
Sweet
Piękne zdjęcia.... jest się na czym wzorować i od kogo uczyć :)
Apropo photoshopa ;) Kiedyś była ciemnia, dzisiaj mamy komputery... Osobiście gdy widzę chałę która bezlitośnie została potraktowana przez użytkownika cyfrowej ciemni bez umiaru, modę się do Boga by zabrał mu tego photoshopa :D
QSQS jak dla mnie jest mistrzem :) Każde zdjęcie, ma swój ład i skład...idealne naświetlenia w fotografii są podstawową rzeczą. Myśle też, że bez cyfrowej ciemni jaką jest ps nie da się zrobić podobnych zdjęć.
QSQS gratuluje pracy, od dłuższego czasu obserwuje na digarcie i wciąż oczekuje na następne.
Świetne!!!
Nic tylko pogratulowac - swietna robota!
Ps. na 3 focie widac delikatnie laczenie, ale to szczegol ;)
Ps2. moze ktos poda jakies linki do sensownych tutoriali jak robic HDR ( moga byc w ang. wersji)