Po 11.00 i tak ciężko już będzie focić na zewnątrz, bo zapowiada się niezła żarówka, to przeniesiemy się do środka.
Wersja do druku
Po 11.00 i tak ciężko już będzie focić na zewnątrz, bo zapowiada się niezła żarówka, to przeniesiemy się do środka.
jak dla mnie to z rańca najlepiej do środka wejść, bo o 11tej to już dzieciarnia cie nie dopuści nigdzie ;)
BTW ale dziś wali słońce, o 9tej to już mi sie dziś kiepsko fociło :( jutro pewnie będzie podobnie
Eee... ja chyba wezme tylko tele. Im blizej poludnia, tym bedzie wiekszy skwar, wiec zwierzeta beda sie chowac po katach. Lepiej wiec poswiecic wczesne godziny na focenie na zewnatrz - w niedziele np. lwow i tygrysa nawet na oczy nie zobaczylem, a lampart (czarna pantera) lezal na betonowym "balkonie"... bez sensu bylo go focic na takim sztucznym tle :|
Wnetrza sobie oblece w piatek na spokojnie, moze nie wszyscy biora dzien urlopu i bedzie luzniej ;-)
9-11 rano to ja bym radzil Łazienki (wg slow bepopa) bo wiewiorki jeszcze nie obzarte, a ZOO to po 17tej, tylko statywy niezbedne do przepychania sie przez tlum ;)
Kurcze jak tak czytam to też chyba zajrzę w czwartek do ZOO i może jakiegoś zwierza ustrzelę :)
Odkrylem fajna wlasciwosc naszego kalendarza - dodawanie eventow 8)
http://canon-board.info/calendar.php...=2005-5-26&c=1
Komunikat!
Jest spore prawdopodobienstwo, ze sie spoznie :|
Nawalil mi podwykonawca i dopiero 10 minut temu dostarczyl wydrukowany naklad do mojej firmy zamiast do klienta... wiec jutro z samego rana bede musial zasuwac do pracy, wziac to wszystko, zawiezc do klienta i dopiero do ZOO.
Jak zdaze do 9.30 to sie zlapiemy przy gibbonach, jak sie spoznie to bede krecil do ktoregos z was i pytal gdzie jestescie.
Ja juz wiem... jutro jestem o 9:00 w ZOO :-) a Dudek w tym czasie bedzie leczyl kaca :mrgreen:
EDIT: jutro czyli dziś
odtańczcie wspólne "Dudek Dance" :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
No to wrocili my ;-) Bylo extra, nawet pomiedzy towarzyskimi dyskusjami i wymianami pogladow znalazlo sie troche czasu na zrobienie paru zdjec ;-)
Efekty wszyscy beda sami pokazywac, a krotkie foto-podsumowanie spotkania zapodam u siebie na pbase jak zdjecia splyna.
Panowie - "reporterke" puszczajcie mi na graf at psp.com.pl.
---------
EDIT:
Zeby bylo jednolicie, przygotujcie "reporterke" jak na FT - 700px dluzszy bok, waga ~150KB.