4 super
Wersja do druku
4 super
Dobre są - starannie wykonane(z należytą dbałością), a z drugiej strony takie trochę "nieuczesane" i przez to jeszcze bardziej dynamiczne.
Przy wołaniu na papier podpowiem, żeby je troszkę rozjaśnić w cieniach - bo przecież to do pokoju dziecka i nie powinno być zbyt dużych czarnych plam, bo małe dzieci tego się boją.No chyba że to nastolatek ... .
Pozdrawiam
Grzegorz
jadąc ostatnio autostradą na wysokości Balic przeleciał niziutko na moim samochodem samolot, wtedy dopiero zauważyłem ilu ludzi je foci, a ponieważ dobrze spróbować czegoś nowego to i ja się tam za kilka dni zapuściłem :)
samolotów było jak na lekarstwo :) - teraz już wiem najpierw należy sprawdzić godziny przylotów :D
1.
2.
3.
Z wesołego miasteczka najbardziej podoba mi się 3. - ma przesłanie. Clown i napis "imagick" połączone ze zwariowaną feerią świateł i ruchu pokreślonego zarejestrowanymi łukami - świetne!
Zafrapowało mnie też 1. - nawet nie wiem, co przedstawia, ale jako obraz - podoba mi się.
Z ostatnich - także 3. - ma filmowy klimat i efekt rozedrganego powietrza.
ze zdjec z miasteczka najlepsza jest fotka numer 3 ! ma klimat i oddaje w pelni magie miasteczka, naprawde rewelka. zdjecia z lotniska to najlepsze rowniez numer 3. ladne niebo ladny kadr nic dodac nic ujac.
dzięki za opinie, co ciekawe w tej serii "samolotowej" 3ka znalazła się z dużymi moimi oporami.tak to bywa z gustami :)
pobudka o czwartej i parę strzałów na rynku :) sobotni poranek (jeśli godzinę 5tą można już nazwać porankiem jest dość charakterystyczny, liczba ludzi niespodziewanie duża, a ich stan niespodziewanie zaburzony :) )
1.
2.
3.
Tomek? A Twój stan nie był czasem też zaburzony? :mrgreen:
Każde zdjęcie się "rylo"...
Podoba mi się 2, ale trza wyprostować w prawo. Spróbuj zapytać jakiegoś fachowaca od architektury, ale ja mam wrażenie, że przy prostowaniu zdjęć robionych szerokim kątem należy prostować do elementu znajdującego się pośrodku kadru, a Ty - jak mi się wydaje - prostowałeś do prawej krawędzi i Katerdra wyszła jak wieża w Pizie :)
3 też fajne, zwłaszcza to dramatyczne niebo, ale też leci na lewo..
1 - chyba za szeroko. Niebo miałeś fajne, ale zniekształcenia kapliczki po prawej - dla mnie nieakceptowalne, tu żadne prostowanie chyba już nie pomoże, co najwyżej kadrowanie, ale wiesz... kadrowanie to nie to..
To tyle wrażeń osoby, która w życiu nie zrobiła porządnego zdjęcia architektury, za wyjątkiem jednego wiejskiego okna, na którym wygrzewał się kot... ;)