co to za szkło w ręku modelki?
Wersja do druku
co to za szkło w ręku modelki?
to Eryk, a więc w rękach modela :)
5D + 24-70mm
Jak zwykle gorąco zapraszam do komentowania i oceniania :)
kilka fotek z Kazimierza nad Wisłą:
17.
18.
19.
20.
17-chyba miało wyjść lekko, ale ja tu czuje taki industrial
20-pomysł jakiś był, ale coś nie bardzo, bo nie wiem czy ona zdejmuje kaptur czy się poprawia. ręce wyszły strasznie długi i pofalowane (prawa w dół, lewa w górę)
18-spoko
19-takie oklepane tematycznie
IMO brakuje szczerości w tych zdjęciach. dziewczyny pozują sztucznie, nienaturalnie i drętwo. panuje bałagan w kadrze. nie skupiasz się na rzeczach istotnych, na szczegółach, momentach. ogólnie zdjęcia zbyt aranżowane a za mało obserwowane.
z wcześniejszych, 16 mi się podoba, ale chyba ciekawiej byłoby bez Eryka.
tym razem z trochę innej beczki :)
21.
poszukiwany???
nr 21- nie podoba mi sie BW, ogolnie obrobka (szczegolnie te bialka) i kadr.
Modela masz ciekawego wiec na Twoim miejscu sprobowalabym jeszcze raz:)
Podrawiam:)
ta krytyka to taki standarcik przewalony z innych postów:?: Jak już krytykujesz a masz do tego prawo i umiesz robić zdjęcia to rozwiń swoją krytyką pisząc coś bardziej konstruktywnego, coś co pozwoli autorowi robić zdjęcia lepsze i które będą ci się podobały. Napisz na czym polega bałagan w kadrze co byś wywalił, jakie to są te istotnerzeczy, szczegóły itp. Rozwiń ostatnią myśl odnośnie aranżacji i obserwacji.
Moim zdaniem fota 21 spieprzona w sensie obróbki na pewno, za mocno wybieliłeś oczy no i coś ze skórą wypadało zrobić, jesli nie potrafisz to wyślij typa przed sesją zdjęciową do kosmetyczki na czyszczenie twarzy ;)
21- ciasny kadr; rozumiem, że chciałeś zachować max szczegółów ale ani nie wyszedł z niego zbir, ani nic ciekawego poza zaniedbaną cerą :) z białkami przegiołeś. kolorystyka też nie bardzo. keep workin'!