Bo się musiałem zapożyczyć żeby kupić 20D :)
Wersja do druku
Bo się musiałem zapożyczyć żeby kupić 20D :)
....zespół troszkę old 2+1 , a jak się okazało robiłem to na zlecenie UDG Ochota umowa-zlecenie na 500,-
50/1,8mam , myślę o 28-105F3,5-4,5 albo 28-135IS....ten perwszy znalazłem za 203USD....a drugi drogi ..i nie wiem który wybrać
pozdrawiam
Bo był najbardziej kompromisowym rozwiązaniem rozpatrując możliwości i cenę body, dostępnąść i cenę akcesoriów, ergonomię no i wygląd.
ja ostatnio robilem Golec uOrkietrze :) jak bede mial chwile czasu to wrzuce na forum
Rety... na grupach dyskusyjnych to tego typu watek szybko by umarl z odpowiedziami w stylu "nie karmic trolla" . A wy sie daliscie Nikoniarzowi podejsc jak dzieci ;)
bo 10D to byl najlepszy korpus za pieniadze, ktore chcialem wydac. i jakos nie widze na razie potrzeby jego wymiany.
A widziałeś emotki przy większości wypowiedzi? Ale dobrze, że już jesteś i nas obronisz, jak na rycerza przystało :P
Ja kupiłem Canona - ponieważ Nikon (lub jakos tak :) jest do bani - a inne tez sa bee i Canon jest THE BEST i wogole jest SUPER i COOL - dlatego własnie kupiłem Canona :)
Ps. Tak mnie wiecej bedzie wygladac odpowiedz na grupach dyskusyjnych na tak zadane pytanie :)
hahaha :mrgreen:
i to jest wlasnie poprana odpowiedz, a nie takie czajenie sie, hazan wygral :)
Odpowiedź banalnie prosta - Bo jest najlepszy :!: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez camil
8) 8) stolo 8) 8)