Hmm... jeszcze nie wiem jak będzie z czasem ale... wspólny plener... jestem ZA :twisted:
Hmm... jeszcze nie wiem jak będzie z czasem ale... wspólny plener... jestem ZA :twisted:
u mnie nic sie nie zmienilo - jesli bedzie jakis zlocik to ja tez tam bede 8)
Ja troche jestem od was oddalony ale tez bardzo chetnie spotkam się na śląskim zlocie Canonowców !! Warunek tylko jeden , jak mi czas pozwoli to się zjawię.
Ha! a myslalem ze sam tu jestem z jaworzna.. :>
W takim razie i ja chetnie poznam kolegow/kolezanki.. :) kamieniolom jest fajny.. ale jakas konkretniejsza lokalizacja? Mowimy o kamieniolomie pod droga gora piasku - warpie, czy o czesci przy centrum nurkowym orka? Czy o czym innym? Ze swojej strony podrzuce jeszcze temat cementowni na pieczyskach.. ruina coraz wieksza, zlomiarzy sporo lazi, ale "kupa" mozna tam smialo isc, a miejsce mysle ciekawe :)
Jaki kamieniołom? Jak tam dojechać? Też bym się pisał :)
Moge zrobic mapke dojazowa i wrzucic linka, tylko dokad ma ta mapka prowadzic? :>
Do drogi 79 na Chrzanów xD
i jak mozesz to jeszcze zdjecia tego miejsca ;P
westu, tutaj jest link do mapki.. reszte sobie mozesz domalowac od jakiego miejsca bedziesz chcial;)
TUTAJ
Cementownia to zabudowania po lewej stronie ulicy Pniaka, wejscie jest w sumie na polnocnym jej koncu (brama glowna). Zdjecia z tego miejsca:
TUTAJ
i
TUTAJ
i
TUTAJ.
Cementownia jest o tyle ciekawa, ze niedlugo ma zniknac z powierzchni ziemi niestety.. jakas firma kupila ten teren niedawno i chca tam bloki stawiac:/
Jutro rozeznam sprawe czy da sie tam jeszcze wejsc i napisze jak to wyglada.
Teraz co do kanieniolomu- jest doslownie kilkaset metrow od cementowni. Patrzac od punktu na mapie, po drugiej stronie ul. Sobieskiego jest ul. Pletwonurkow. Od tej ulicy idziemy na zachod, odbijamy w pierwsza w lewo (na poludnie) i.. juz sie zaczyna kamieniolom :) Niestety zdjec nie potrafie teraz zlokalizowac.. proponuje poszukac w google earth czy innym panoramio.. moze cos sie trafi :)
Co do umawiania sie- mozna gdziekolwiek:) Pare osob z jaworzna sie odzywalo tutaj, wiec mysle ze nie bedzie z tym problemu.
I co? temat umarl??