Przy okazji mozecie tutaj wrzucic zdjecia sprzetu, ktorym robicie zwoje battlowe dzielo:mrgreen:
Wersja do druku
Przy okazji mozecie tutaj wrzucic zdjecia sprzetu, ktorym robicie zwoje battlowe dzielo:mrgreen:
ja bym się juz za polerke denka zabrał:) chyba ze to niedozwolone:)
a czemu tylko 300D? niech konkurs bedzie dla wszystkich, albo przyjamniej dla posiadających dzieci/wnuczki trabanta :)
ok. sorki, niezauwazyłem:)
mam taki 40cm słoik z denkim 15cm:) filtry mozna stosowac? UV przynajmniej by jako tako ochronić matryce, hehe... :)
w przysly poniedziałek kończy mi sie sesja wiec wtedy dopiero popstrykam, chyba ze to juz za poźno:/
e wy se jaja robicie z tymi słoikami czy na poważnie? Bo ja mam jeden fajny słoik, tylko bez mocowania statywowego :( a on ciężki... taki do kiszenia ogórów :D
350'ątek to do niego wejdzie co najmniej kilka, potem tylko zalewa i za parę miesięcy.... :D palce lizać. BTW to nie najgorszy pomysł opublikować zdjęcia "obiektywów", ale dopiero po zakończeniu battla, bo przecież chodzi o zdjęcia, a nie o sprzęt :D:D:D
Obojętne jaki słoik, ważne żeby słoik był. Nie ma co dywagować - trzeba brać się do zdjęć.
A wychodzi wam na zdjeciach cos ciekawszego niz...gradient?:mrgreen: Ja raz przylozylem sloik bo golabkach i jedyne co bylem w stanie uzyskac ostrego w wizjerze to punkty AF:D Co robie nie tak?:lol:
Proszę o przesunięcie terminu o dwa dni. bo nie zdążyłem :-(