Tamrac system 10, to samo. Taniej.
Wersja do druku
Tamrac system 10, to samo. Taniej.
Jezeli prawda jest to, co zostalo napisane w jednym z pierwszych postow (a mianowicie - ze Newsweary sa "hecho en Mexico"), mam niepowtarzalna okazje rzucic okiem na ceny u samego zrodla. Googlownica rzecze, ze Meksykanski dystrybutor znajduje sie mniej wiecej 4 stacje metra od mojej lokacji. Jutro sie tam wybiore. Oczywiscie, zdam relacje.
Tak. To prawda :) . Pisałem o tym w poście nr.4. Przynajmniej moje wyroby tej firmy tam produkowali. W sumie to nie dziwi - amerykańce mają tam bliżej niż do Chin a równie tanią siłę roboczą :neutral: . Niezłą adrenalinę masz (?) w tej chwili będąc w Meksyku przez tą ptasią grypę. Z drugiej strony jesteś w centrum światowych wydarzeń ;-) . Mieszkańcy kilkumilionowego miasta chodzący w maseczkach na twarzy... Czekam na fotoreportaż. Udanych zakupów :) . Sakwy będą miały dobry chrzest w warunkach meksykańskich.
Jak dobrze pojdzie, to sakwy beda przechodzic chrzest na walkach Lucha Libre. Jestem w trakcie organizowania wejsciowki foto na przyszly tydzien. Byem wczoraj, bez sprzetu. I zdecydowanie zbyt duzy tam chaos panuje, zeby korzystac ze stealth reportera. A miasto ju wraca do normy, na chwie obecna grypa ma z mojego punktu widzenia same plusy.
Nabylem Newswear Men's Foul Weather Chestvest.
Dawno nie bylem tak zadowolony z jakiegokolwiek zakupu!
Okrutnie wygodne rozwiazanie, bardzo szybki i wygodny dostep do szkiel, calosc dosc pojemna. Newswear przetrwal:
- dzungle - upal, wilgotnosc, deszcze, robactwo
- ulewy w gorach zmieniajace miejskie ulice w potoki
- podroz na pace pickupa w deszczu, z blotem chlapiacym ze wszystkich stron
- meksykanskie miasta, miasteczka i wsie - jakos nikt mnie nie okradl :) (ale moze bylo to spowodowane ogolnomilitarnym strojem i zarosnieta morda, nie wiem)
- dwie rewizje wojskowe
- 4 rewizje w wykonaniu ochroniarzy :)
Za niecale 24h sprawdze ten wynalazek podczas reportazu z areny Lucha Libre.
W Polsce wypadnie Ci w sakwie dziura a potem Cie okradną ;-) :-P. Oczywiście nie życzę i żartuję. Właśnie do takiej pracy są stworzone wyroby firmy Newswear. Udanego focenia tych śmiesznych, wymalowanych "olbrzymów". W jakiej cenie kupiłeś ? W US to jest 150 $.
Pozdrawiam
Kupowalem w mx, cena dokladnie taka sama jak w USA (150 USD). Myslalem, ze jako ze sprzet jest "hecho en Mexico" bedzie tu nieco tanszy, niestety tak nie jest.
To, co masz to raczej szelki. Sam muszę kupić pas i dwie sakwy, ale w Polsce cena zawrotna. Poluję na używki.