33 wiem, ze technicznie nie powala, ale nie za czesto widuje jezyk wrobla ;) Pomyslalem, ze moze inni canonierzy tez nie widzieli ;)
Wersja do druku
33 wiem, ze technicznie nie powala, ale nie za czesto widuje jezyk wrobla ;) Pomyslalem, ze moze inni canonierzy tez nie widzieli ;)
O proszę kolejna osoba z ptasimi zainteresowaniami :).
Widoczki z początku wątku przyjemne. Z ptactwem doradzę tylko abyś unikał wysokiej perspektywy ale lecące bardziej od dzioba focił. Smutna prawda iż Sigmą zbyt wiele niestety nie zdziałasz w tej tematyce choć coś tam się da pstryknąć (też fociłem kiedyś sigmą). mm szczególnie na początku zabawy z ptactwem przydają się mocno :)
Już dawno to sobie uświadomiłem :roll: No i Sigma zmieniła sie w C 70-210. Jest krócej, ale szybciej i już od pełnej dziury w miarę dobrze, a jak jest słonko to juz całkiem ekstra (wtedy tylko CA dobija :???: )
A co do perspektywy to wiem ż eim niżej tym lepiej, ale czasami to zostaje mi się już tylko położyć ;)
Dzięki za wpis :)
Czasem właśnie tak trzeba - nie ma innego sposobu :). Do tego należy jeszcze dodać wstawanie w godzinach nieprzyzwoitych (3,4) w pogoni za światełkiem... (jakoś nie mogę się zmusić do tego o tak wczesnej porze podobnie jak do tego leżenia :) i pewnie dlatego większych efektów u mnie brak - ale ciiii oficjalnie mało mam ptaków w okolicy ;P )
Zdjęcia fajne no i moje tereny :) tez mieszkam od pewnego czasu na wzgórzu sw. maksymiliana :) :)
Tylko wiesz, czasami jakoś głupio tak przy ludziach się kłaść ;) Bo ogólnie to zawsze planuję jakieś wypady "na ptaki" ale jakoś nigdy nie wychodzi. No i jeszcze chyba nie dorosłem do budowania czatowni i innych takich.
Na wschód słońca potrafię wstać, ale na ptaki jakoś nie :?
Bardzo fajna okolica i nad morze blisko :) I statki z okna widać 8)
Były już ptaki, to teraz "żelazne ptaki".
Czerwiec 2007. Krzesiny. Thunderbirds. Pokazy przerwane z powodu pogody.
Moje pierwsze lotnicze. 300D:roll:
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40. Moja pierwsza złapana mijanka, ale kadr pozostawia dużo do życzenia.
z ostatnich to bardzo widzą mi się 34 i 38 :)
Dawno nic nie dodawałem. To może widoczki z okolic Skweru KOściuszki w Gdyni?
41.
42.
43.
Comatus robiłeś te zdjęcia z Daru Młodzieży? Napisz gdzie można załatwić sobie takie chody aby pozwolili wspiąć się na maszty:)