Raczej od momentu zgłoszenia akcesu do battla do końca roku, ale jak usuniesz exif to nie dojdziemy daty. To już kwestia uczciwości
Wersja do druku
a tak swoja droga - mikolajow jak na lekarstwo... :P
Mi się udało znaleźć jednego w ubiegłą niedziele. Myślę, że nadciągający weekend będzie obfitował w Mikołaje :) i Mikołajki:evil:
A jeżeli już zrobiłem serię zdjęć, z których może coś wyszło fajnego (uczyłem się nowego sprzętu), ale jeszcze się nie zabrałem za selekcję/obróbkę, więc nie wiem, ale pewnie bym coś z tej serii właśnie chciał wstawić, to mogę się jeszcze dopisać, czy już nie? :D
Ja bym chcial wyrazic tutaj swoje oburzenie, otoz w Krk nie ma prawie w ogole mikolajow:shock: Przeszedlem dzisiaj CALY Kazimierz i pol Starego miasta i widzialem uwaga JEDNEGO. Normalnie koszmar jakis....i jak tutaj zrobic dobre zdjecie?;)
ja tez chce!!!!!!!!!
Termin zgłaszania jest do końca br. wiec dopisywać się :D Kopiujesz liste, dopisujesz się na końcu i już
No dobra...
1. CamelXP
2. Sniper88
3. danny
4. Nagor
5. marekb
6. tespis
7. Dżobert
8. Veldrin
9. Elandril
10. sokratgc
11. Rollerskate
12. gacek
Przy czym, jak zaznaczyłem, materiał na zdjęcie już mam. Jeśli uznacie, że to nie podchodzi, to możecie mnie wykreślić :)
Wesołych!
Mi sie nie udalo znalesc zadnego mikolaja :/, cos czuje ze teraz bedzie to juz nawet nie mozliwe...
1. CamelXP
2. Sniper88
3. danny
4. Nagor
5. marekb
6. tespis
7. Dżobert
8. Veldrin
9. Elandril
10. sokratgc
11. Rollerskate
12. gacek